hatisk 6 haftalık hamileyim ve kör kütük grip oldum boğaz ağrısı yanması nefes alamama şiddetli öksürük halsizlik ve aranırsa var ne yapabilirim ilaç alamam diye doktora da gitmiyorum nolur bir öneri sunun güzel annelerim
beyzaasenaa hatisk sorma kuzum o bende de var bir hafta önce grip oldum çok ağır atlattım tat koku alamıyordum geçti sandım bugün yine yeniledi kendi kendine geçiyor ama uzun sürüyor C vitamini çok almaya çalışıyorum suyu bol içiyorum başka da elimden gelen birşey yok 🥺
Deletedmom_8793 hatisk karabiber limon bal sıcak suya çay gibi iyi geliyor birde sarımsak limon bal kürü gece ve sabah aç karnına Bol bolll kuş burnu çayı limonlu
yusuf1308 hatisk öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın gebelik başlangıcında vitamin değeri düştüğü için grip oluyoruz aslında bol bol vitamin ile atlatabilirsiniz geçmiş olsun
merve588 hatisk bende acile gidicem sabah olsun öksürük mahvetti artık asagiya baski yapıyor acilde illaki birşey verilir 32 haftalik oldum daha öncede grip oldum gecen aylarda acilde ilac vs verilmişdi oyle toparlamisdim
hatisk merve588 bugün artık son çare doktora gittim zaten kronikleşmiş bronşitim vardı ve antibiyotik verdi ama çok tedirginim kullanayım mı kullanmayayım mı bir şey olmaz da dedi
merve588 hatisk bana antibiyotik verildi 1000mg günde bir kez kullanıyorum oöksürükden artık kasiklarim agriyo çünkü