kubrakarka Kızlar İstanbul çam ve sakurada doğum yapan var mı , benim erken doğum riskim var Bebek için en detaylı bakım orada olur diye düşünüyorum ama yakın zamanda doğum yapan varsa yardımcı olun bana kafam çok karışıııık 🥺
biradetceren kubrakarka yakın bir arkadaşım orada doğum yaptı, riskli olduğu için yaklaşık 2 ay kadar orada kaldı Hemşireleri perinatoloji doktorları normal kadın doğum doktorları aşırı ilgililer Kesinlikle ben öneririm Ben de gebeyim 9 haftalık 🫠 orada öğrendiğimden beri gidiyorum Dr lar gerçekten iyi
Busranur_mnts kubrakarka ben 1 ay önce doğum yaptım mükemmel diyemem ama olumsuz bi durum yaşamadım doğum odasında ebeler biz çağırınca gelmemişti ıkınmam var deneme rağmen biraz geç geldiler ama doğum yaptıran doktor vs iyiydi Tamamen o anki ekiple alakalı bi durum Allah iyi insanlarla denk getirsin
kubrakarka biradetceren duyduğum kadarıyla sadece kadın refakatçi olabiliyormuş bununla ilgili bi bilginiz var mı acaba , teşekkür ederim bu arada 🌸
kubrakarka biradetceren sizin de hayırlı olsun 🌸 ben sadece perinatolojiye gittim , barış boza diye bi doktor var çok iyi aklınızda kalsın zamanı geldiğinde giderseniz ❤️
biradetceren kubrakarka evet sadece kadın refakatçi alınıyor hatta doğumdan sonra refakatçi dışında hergün saat 14.00-21.00 arası ziyaretçi kabul ediliyor ama bir ziyaretçi yukarıda hasta yanındaysa başka ziyaretçi yukarı çıkamıyor. Bu konuda aşırı titiz ve kati kuralları var
kubrakarka minikmucizem26 ben normalde Beylikdüzü’nde oturuyorum , burda muayenehaneye gidiyordum hastane de özel olacaktı ama erken doğumlarda küvezlerinin yeterli olduğunu zannetmiyorum o yüzden sorayım dedim , ama perinatoloji de barış boza çok ilgiliydi bana iki ayrı zamanda baktı bilgilendirdi
biradetceren minikmucizem26 ilk başta Oğuzhan hocaya denk geldim sonrasında Tuğba küpeli ve sonrasında nagehan diye bir Dr gittim Üçü de bana ilgili geldi:) daha benim yeni olduğu için, tahlil kalp atışı vs bunlar için gittim Kime denk gelirse diyebilirim :)
kubrakarka minikmucizem26 mutlaka bak bir de duyumlarıma göre verda ve Kübra hoca varmış onlar da çok iyi diyorlar hangisi denk gelirse
minikmucizem26 kubrakarka benim bugün kadin dogum randevum var esra uğurlu diye biri oglen gidicem bakalim ins iyi ilgidir
minikmucizem26 kubrakarka cam sakuradan memnun kalırsam bnde takiplerimu ve doğumunu orada yapicam. Benimde erken doğum oykum var cnku…perinataloji takibinde bulunmam gerekiyor buyuzden
minikmucizem26 Busranur_mnts Amin cmm rabbim iyilerle karşılaştırsın…özeller cok uçuk rakamlar istiyor 70 bin dedi dogum icin açıkçası okadar veremem ..buyuzden şehir hastanesi dusundum
minikmucizem26 biradetceren her gidişte aynı doktora randevu alamiyormyz peki? Neden sürekli farklı doktorlara muayene oldunuz