2748 Acaba bana yardımcı olurmusunuz korkuyorumda gaziantep şehir hastanesinde dohmgum yapan varmi yapan. Varsa soru sorsamda yanitliyabilen varmi lutfennnnn
gizem_aden27 2748 bende merak ediyorum özeliklle sezeryanı memnun kalan da var kalmayan da bence biraz şans işi artık ya 🥹
ayyy_588 gizem_aden27 ben 20254 orda sezeryanla doğum yaptım çok guzel iyi ilgılenıyorlar şuan yıne 8 aulık hamileyim yıne gıdıcem korkma rabbım darda koymaz
gizem_aden27 ayyy_588 bilmiyorum çoğu kişiden uyuşturmuyorlar diye duydum korkuyorum o yüzden bende şuan 28 haftalığım
3oglanannnesi gizem_aden27 ys uyuşturmama gibi bişey olabilir nasıl inanıyorsunuz cani mi bunlar diri diri sizi kesecek 🤦🏻♀️
gizem_aden27 ayyy_588 sana ilaç yazıyorlar mı hastanede bana hiç yazmadılar vitamin bile kullanmak gerekmiyor mu ya
2748 Aynen bende uyusturamiyolar diye duydum ve şuan 19 günüm kaldı korkmaya başladım maddi imkanda el vermiyo soru sorucam sezeryan dogum yapan varsa lütfen yardım edin
ftma244_ Yakın zamanda 2 arkadaşım doğum yaptı biri normal diğeri sezeryan ikiside çok memnun kalmışlar özelden bi farkı yok diyorlar bende 28 haftalık gebeyim orda doğum yapacam inşallah
2748 ftma244_ birisi ameliyat oldular alıp götürmüşler ameliyata ama almamışlar aşağıda beklemişler 4 saat acaba sorsanız arkadaşınıza oda beklemismi orada yoksa hemen yukarısı cikmis ameliyat olduktan sonra
gizem_aden27 3oglanannnesi vallahi bilmiyorum yaşayan da neden yalan söylesin ki tek kişiden duymadım çok kişiden duydum tereddüt ettim yani
2748 ayyy_588 acaba arkadasiniz ameliyatta hisetmismi bebegi çıkartırken birde ameliyat olduktan sonra orada cikartmayip bekletmislermi
gizem_aden27 2748 uyuşturmuyorlsr falan demişti kadının biri canım yanıyor kestiğinizi hissediyorum demiş doktor hemşireler az kaldı dayan deyip sezeryana devam etmiş çok memnun kalan da var rezil olan da