ozge9194 Kızlar detaylı ultrason için Zeynep Kamil hastanesinden randevu almam gerektiğini söyledi doktorum(kendi hastanemde detaylı ultrasona bakılmıyormuş)kaydım olmadan hastane randevu veriyor mu bir bilginiz var mı acaba ?
kanmamakl ozge9194 yapıyor ben yaptırdım antenatal polk olarak işaretleyin genel arama yapın kadın doğum Üsküdar Zeynep Kamil antenatal polk. Diye fakat tam 10da açılıyor randevu bulmak zor
perving Zeynep Kamil detaylı ultrason yapmıyor. Şuan bildiğim kadarıyla hiçbir devlet hastanesi yapmıyor dün bana öyle dedi doktor.
perving Yine de sorun isterseniz. Ama mhrsde bile çıkmıyor randevu ben de araştırdım. Dün Göztepe hastanesinde sordum devlet hastaneleri yapmıyor, özel muayenesi olan perinotolog bakabilirsiniz dedi doktor
neym 20-24 hafta arasındaysanız poliklinik kısmında antenatal çıkması gerekir, değilseniz çıkmaz. Her sabah 9.55 gibi 182yi arayıp randevu düşürmeye çalışın 15 gün sonraya yeni açılan randevu bulabilirsiniz ancak. Ben bir hafta uğraşmıştım kolay gelsin
neym ozge9194 sistemden daha zor oluyor 182nin ekranına bizden önce düşüyor ben öyle daha kolay almıştım ama deneyin isterseniz