denizhelensarpberat Hormonlarla cinsiyet şeysi belli oluyor mu cidden ya gani çok kusarsan kız hiç kusmazsan erkek vs vs gibi benim bebe henüz kendini göstermedi bi türlü cinsiyetini öğrenemiyoruz 😁
ebruu1616 denizhelensarpberat 4 ay kustum erkek hiç bi hurafenin aslı yok 😂 tamamen tesadüf makasa oturdum tuz döktüler çeneme dokundum karnım yayıldı herşey kızı gösteriyordu ama oğlum pipisini gösterdi 😂💁♀️
polat_ denizhelensarpberat kusmaktan için dışıma çıkıyordu 22. Haftadayım halende kusuyorum ama erkek bebeğimin cinsiyeti yüzün sivilcelenirse kız demişlerdi o da tutmadı
demirrleydi_ denizhelensarpberat kızımda doğuma kadar kustum oğlumda rahattım ama tabii bu illa kızda olacak veya erkekte olmiycak anlamına gelmiyor hurafe bunlar tamamen
denizhelensarpberat ebruu1616 hayırlı ugurlu olsun erkekin hahahahha hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım 🙏 kacıncı hafta da öğrendin cinsiyeti
aysen51z Benim erkeklerde hamilelik rahat geçti kızda zorlandım kusmadım ama midem bulandı yediğim yemeği bıda yemek istemezdim. Uykum çok geliyordu
denizhelensarpberat ebruu1616 aramızda 4 gün var ne güzel senin ki gozukmıs benim kesin kız kendini gizliyor 😁
denizhelensarpberat polat_ bende ne kusma var ne bisey sadece ilk zamanlar başımın dönüp midem bulanıyordu şimdi çok şükür yok bisey mide yanması haricinde benim bebek heralde kafasına göre canı isterse gösterecek saldım bende 😁
denizhelensarpberat demirrleydi_ bede öyle düşünüyorum da işte napayım artık belli olsun istiyorum bi minikte olsa bisey alayım diyorum ama neyse diyorum daha belli değil 😂