3bebekliannee 34 haftaya giriş yapmış bulunmaktayız kızçemle 🥰 gece uykuları haram oldu artık bel-sırt ağrısı,yalancı kasılmalar,kramplar,burun tıkanıklığı hat safhada çok zorlanıyorum bu sefer diğer 2 gebeliğimde böyle olmamıştım 🙈sizde durumlar nasıl ☺️
gizemsennn 3bebekliannee 34+2 burun tıkanıklığı mahvetti beni iliadin kullanıyorum burun etlerim şiş görüyorum bu da beni korkutuyor inşallah doğumdan sonra geçer
cheerfulmomy 3bebekliannee 34+4 3 gündür haksızlık mide bulantısı nefes darlığı arada burun tıkanıklığı ve uyuyamama bel ağrısı olmayan yok hele mide bulantısı ve nefes darlığı sıcaklık basması çok fena yapıyor
ozge6 34+4 bel ağrım yürürken zorlanma kramp sol parmaklarım uyuşması gece uyuyamama 😊😞 yemekten sonra sol parmak tokluk şekeri 299 çıktı sağ parmak 155 çıktı yoğurt tarçın yedim yarım saat sonra 120 düştü korktum 🥺 Tansiyon normal
begoo Uyku 0 bende de hatta odalara sığamıyorum geziyorum bütün gece … hava temizleyici falan mı alsam diye düşünüyorum hatta memnun olanlar var,bugün de sürekli kasıklarda bıçak batması tarzı oluyor zaten biraz yatsam kalkınca olan bacak ağrılarımdan bahsetmiyorum bile yuvarlana yuvarlana kalkıyorum resmen
3bebekliannee begoo ben aldım hava nemlendirici ama yine de nefes alamıyorum bende bütün evi geziyorum nerede dalabilirsem valla çok zor yürürken bebek çıkacak gibi ağrım oluyor yatarken kasılıyorum bi sola yatabiliyordum o da faydasız artık şimdiden yarasa gibiyim 😒
3bebekliannee begoo ben xiaomi alacaktım sonra uygun fiyatlı aynı işlevli bi makineye denk geldim 2 tane aldım o fiyata diğer çocuklarımın odasına da koydum womidi diye bir marka 1 aydır kullanıyoruz eşim iyi olduğunu söylüyor ben hamilelik sıkıntılarımdan dolayı bişey anlamadım sanırım 🙈
3bebekliannee dlnnas hareketleri nasıl sizin bebişin benimki çok sert canım yanıyor etlerim acıyor resmen
dlnnas 3bebekliannee benim de artık acıtıyor tekmeden çok sanki içerde geriliyor o şekil hareketleri 😀😀
3bebekliannee cheerfulmomy gerçekten diğerlerinde hamile olmayı seviyordum ama bu hamilelik travma oldu bende 🥺
cheerfulmomy 3bebekliannee bende bunda zorlandım neden bilmiyorum sürekli enfeksiyon geçirdim şimdi de bir kusma haksızlık afedersin ıshal de başladı niye bilmiyorum doğsa mi doğmasa mi bilemedim