Kizlar bebeğim 3aylik kaç gündür sürekli öksürüp boğuluyordu acile getiriyoduk enfeksiyon deyip yollulardi hava verip sdc neyse 2mart akşamı bir öksürük tuttu 1bucuk saat sürdü geç vakitti korktum ambulansı aradım hemen gelip hava verip müdahale etti ve hemen hastaneye getirdi bebeğimi orda röntgen tahlill herşey yapildi hatta doktor iki defa karnını çekip çocuk doktoruna atiyodu diğer doktorda yatisini yapın dedi bebeğimin hem ciğerlerine hemde boğazında enfeksiyon çıktı öksürük duruyodu iki gündür ilaçla tedavi ediliyor ama bugün sürekli mukuslu kaka yapıp durdu en son kaka yaparken baktım kakasinda ufak bir leke gibi taze kırmızı kan vardı şuan içim içimi yiyor neyden olabilir acaba ilaçlardanmi oldu yan etkimi yaptı doktor sabah gelecek dedi hemşire solersin dedi ama korkma taze kansa korkmana gerek yok dedi siyah filan olsaydı ozman korkacaksın dedi hala rahat değilim bebeğim sürekli ikinip duruyor karnı ağrıyor gibi memeyi tutmak istemiyor uyuyo uykusunda ağlayarak uyanıyor kizlar demem su bu kan neyden olmuş olabilir sizce doktor gelene kadar belki bazılarınızda aynisi filan olmuştur diye lütfen bilgisi yada başına gelen varmı