Purpura26 kasikcisila06 diğer testte negatif görünce vermedim bu markayı araştırınca çok fazla yanılttığını gördüm maalesef yarın tekrar bir test denicem
Purpura26 kasikcisila06 En alttaki zaten erken gebelik testi değil onda çıkmasını beklemiyordum dpo 10 benim şuan ama diğerinde de çıkmadı
kasikcisila06 Purpura26 sanki 2. Testte de mi çizgi var yoksa artık hayal mi görmeye başladım evet bu test çok yanıltıyor ama kaç eczane gezdim hep bu marka var maalesef
hayalperi kasikcisila06 bu testte çok yalancı pozitif çıkan oluyor erken gebelik testi alp yapabilirsiniz bence
kasikcisila06 hayalperi evet ama her eczane de bu marka var maalesef geçen yaptım aynı marka testi ikisi de kıpkırmızı ama kanda negatif
Purpura26 kasikcisila06 Evet çok belirsiz bir çizgi var gibi ama kuruma çizgisi muhtemelen ay bilmiyorum bende bugün test incelemekten gözlerim şaşı oldu 😅 tekrar da heveslenmek istemedim ya ama senin 9 gün varmış daha döngün kaç gün?
Purpura26 hayalperi Muhtemelen kuruma ya ilk yaptığımda da gördüm çook belirsizdi ama pembe renk olması gerekiyor diye ciddiye almadım 😃
Purpura26 kasikcisila06 bence 3 gün kalana kadar en azından bekle garanti olsun yine için nasıl rahat etcekse öyle yap tabi ❤️
Purpura26 kasikcisila06 Reglime 2 3 gün var şuan regl olcakmışım gibi göğüs ağrım başladı ama karın ağrım yok hiç. Kasıklarımda da ani harekette kramp oluyor
badhomian hurafemi bilmiyorum ama kuzenim beni hep hamile gördü ve gerçekten hamileymişim 32 hafta olcam az kaldı sksksksksksm