Fison Batuhan2001 yumuşaman varsa belki sancın gelir evde yürüyüş yap duş al inşallah kendi sancın gelir
SevgibiR Selvis cuma gittim 3700 dedi 😬 ama korkma 300- fln oynar o dedi yanılma payı var dedi korkmim diye
Selvis SevgibiR ben de perşembe gitcem bakalım 😄 bana da -150 gr +50 gr yanılma payı var demişti. Peki 3700 demeden önceki 1 haftada ne kadardı ? Kaç gr almıştı cumaya kadar
Meryem43 Bebebebe canım ben 40+4 üm şuan benim de dün e kadar 2 cm den ilerlemiyordu bir günde kendiliğinden 3cm oldu doktor 40+6 ya kadar müdahale etmeyeceğim o zaman a kadar kendi sancını beklerim dedi
Bebebebe Meryem43 40+2 yim bu akşam müdahale edecek. Niye beklemiyo anlamıyorum. Herkes 41 i tamamlıyo bizimki korkuyo mudur nedir beklemiyo.
SevgibiR Selvis bu devlet ya renksiz o yüzden yanılma payi coktur senin özelse yanılma payı çok olmaz net cikariyo onlar nerdeyse
Selvis SevgibiR evet canım özel ama renkliyi her zaman açmıyor doktor. Artık pek belli olmadığından malum top gibi duruyor bebiş
Meryem43 Bebebebe bilmiyorum canım genelde 41 i bekliyorlar sen doktorunu dinle senin için hayırlısı bu demek ki inşallah sağlıklıca kavuşursun yavruna
Dilaam Nnnn biraz zor oldu suni sancıyla bir gün 8 den 5e kadar sancı cektim ertesi gün 8 den 1.30 a kadar