mutluuuannemmm bebegimle_ben teşekkür ederim bugün sabah sağlık ocağına kan testi verdim hayırlı haberler alırım inşallah🥲
bebegimle_ben zeynepto dpo canim pikten sonraki hesaplanan seydir yani hamilelik testi yapmak icin sayilan sayi rakamdir
bebegimle_ben bebegimle_ben iremxersoy dpo 7 veya 8 canim eger 1 marta silikse 7 2 maart silikse 8 normalde dpo 9 da cikiyor test silikte olsa
iremxersoy bebegimle_ben bence 28 te t zirvedeydi 1 mart esitti ikisi 2 martta bakmadim iste ya 3 martta oldukce silikti ama o zman bnce 2 mart bnce catlama gbi geliyor degerlendirilen gunler ise 25 27 28 subat 2 mart yani yuksek günler degil mi bugun negatifti iste artk sansim dustu mu diye uzuldm :( ama belirtiler gogus ucunu dokununca agri bel ve kuyruk sokumu agrisi oturunce bile hissediyorum arada altta adet oluyormus gbi zonklama agrisi suan olan belirtiler bugun dha cok yogunlasti
zeynepto bebegimle_ben tamam teşekkür ederim 8 gün gecikti hala adet olmadım sinirlerim bozuldu :) yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorum da :)
bebegimle_ben iremxersoy canim gec dolenmis olabilir belirtiler hamilelik belirtisi bekle az daha erken yapma uzucu olur bekle az insallah guzel haber alirsin
iremxersoy mutluuuannemmm aa ama cizgi baya belliydi hangi marka cok sasirdim kesin pozitif gbi duruyodu sadece 1 test mi yapmıştınız
Innerglow meryys seni bayadır takip ediyorum çok sevindim pozitif görmene inş bu sefer sağlıcakla ilerler kucağına alırsı
mutluuuannemmm iremxersoy Bu markayı kullanmıştım araştırdım farklı markayla karşılaştırdım en hassas olarak bu gözüktü
Dwxx Bat 13 benimde öğlen yaptım da yok sanırım 25 Şubat ovulasyon testi pikti erken gebelikte ikinci çizgi hafif görünüyor sanki bu fotoğrafı ilk 5 dk çektim chat gpt ye sordum yer izi diyor sizede sormak istedim🤦🏼♀️
iremxersoy Dwxx bende de cikiyor boyle valla ama testin kendi yer cizgisi olablir :( yumurtlama benim de 2 mart olmali 28 de pik 1 martta esitti cizgiler. Piki gordukten 1-2 gun sonra asil catlama