mengi688 Kızlar evden çalışmak istiyorum ama ne iş yapılır PC üzerinden nasıl yapılır var mı destek bilgisi olan
hanega mengi688 bende home ofis başvurdum kariyer.neten hiç dönüş olmuyor türk telekom için nasıl başvuru yapıluyor
mengi688 kayrosmom 9 yıldır muharebe alanında çalıştım canım pazarlama bölümünde deneyimim var ama home Ofis hiç çalismasim ofiste çalıştım hep
atesismom müşteri hizmetleri olabilir canım, ben 8 ay çalıştım hamileyken türktelekomda ama biraz sabırlıysan yapabilirsin
mengi688 ebrudefnee videolarda hep görüyorum ama bize nasip değil demekki bi tane aradılar onlar da dolandırıcıydı büyük ihtimal engelledim direk
suragungor mengi688 aslinda geridonus oluyor mailinize link atiyorlar sinav linki eger basvurduktan sonra mailinizi surekli kontrol edin ben 3-4 kere basvurdum her seferinde mail geldi ama ise girmekten vazgecip sinavlari yapmadim annem 50 yasinda 5 yil once basvurmustu su an hala calisiyor turktelekomda evden calisiyor
ebrudefnee mengi688 evet ben ondan da korkuyorum güvenilir sitelerden başvurmaya çalışıyorum ama onlardan da dönüş gelmedi evde yapabileceğim ev işi paketleme vs tarzı şeyde bakmıştım başlarda ama bulunduğum şehirde yok sanırım hiç denk gelmedim
mengi688 suragungor ya başvuru yaptım Ama mail falan bakarım sürekli bi tanesinden geldi o da dolandırıcıydı digerleirnsen gelmedi nedense
suragungor mengi688 yeni mi yaptiniz eger onceden yaptiysaniz yeniden basvuru yapin su an alim varmis insallah geridonus yaparlar
atesismom mengi688 izmir canım bende firma ismi verebiliyo muyuz acaba dedim de aksarayda var mı bilmğyorum kariyer.net de çağrı merkezi müşteri hizmetleri olarak arattır bakalım. 20-25 gün ofiste oluyorsun sonra pc veriyorlar eve geçiyosn
AuraMomB Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum ama inan çok sabır gerektiriyor. Sinir krizi geçiriyorum bazen
mengi688 AuraMomB nasıl girdiniz acaba link falan var mı bu sitelerin ben başvuru yapıyorum Ama dönüş olmuyir