DevriminAnnesi aliceverney 23 haftalık olucaz. Bel ağrısı var ama en çok sol kalçadan ayağıma vuran ağrı beni bitiriyor bel fıtığım varmış gibi 🥹 eğilip kalkamıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım
aliceverney Duygusallık normal bence ❤️ ama ağrılar başladı erken mi başladı bilemedim, bebişte kıpır kıpır
caglagoksel DevriminAnnesi benim de öyleydi . Ortopedi doktoru siyatik dedi . En son diz kapağıma vurdu kalçadan . Çok zor gerçekten . Dolgit ağrı kremi var. Onu sürünce diz kapağım çok rahatladı . Kilo aldıkça da oluyormuş
habibeglll gizem0906 evet benimde iç bacağım çok ağrıyor gerçekten, söylediğimde normal dedi doktor ama bence bu kadar ağrıması normal değil.
mrsaydemir bugün 27+0 oldum ilk kez sol kaburgama doğru batma oldu ve bebek hareketlerin yoğunlaştı. bel ağrım oldu ne oluyo anlamadım. mideme aşırı baskı varya 🥹
selinkese Ben de 27+3 teyim. İkizlere hamileyim. İş yerinde sırt ağrılarım çok oluyor merdiven çıkmak çok zorlaştı. Çok yürüyemiyorum da çok çabuk yoruluyorum
doublemom35 aliceverney 25+4 olduk kızımla ama gündüz oğlumun peşinde koştuğum için aşırı yoruluyorum. Haliyle bebiş uyuyor ama gece olunca maşallah halaya duruyor 🥰 bel ağrısı uykusuzluk had safhada
ozgeBudak006 18 haftalıgım benimde sağ iç bacagım agrıdı bi kaç gün sonra kramp gırıyordu baldırıma felan doktora söyledim magnezyum verdi geçti şimdi şükür
Karahisari Ben çok çabuk yoruluyorum ya hemen nefes nefese kalıyorum ve çarpıntı oluyor. Suyu fazla içmiyorum onun da etkisi var mı bilmiyorum gerçi.. 27+2
minnos1b Ay bende bir mide yanması oluyor. İlk gebeliğimde asla böyle olmamıştı. Ağırlaşıyorum o da var. Geceleri resmen oturarak uyuyorum 🤦🏻♀️