pamuksekeer Arkadaşlar arkadaşım var 6+3 Tsh 3,91 geldi erken öğrendik ilaca başlayacak bir sıkıntı olur mu başına gelen var mı
dgngr pamuksekeer ben de kullanıyorum ilaç. 5,5 çıkmıştı. 1,64 e kadar indi. 50 ydi ilk ay. 75 e çıktı. Şimdi her ay kontrole gidip test yapıyorum. İlaca devam.
Eboz pamuksekeer ilaca başlasin benim ilk gebelikte 5 ustuydu sonradan dusuyor geri ama takip etsin şimdi de 4 çıktı bunda da kullanırım kesin
denizhelensarpberat pamuksekeer benimde öyleydi ilaç verdi doktor ilk tam içiyordum şimdi yarım kullanıyorum her ayda düzenli kan alıyor normale dönmüs mü diye yani kısaca hiç bisey olmaz erkem fark edilmesi çok iyi olmuş bebek ve anne için önemli
miros3200 pamuksekeer kizim 2 yasindaa bende 4 bucuktu tsh hap.kullandim 9 ay boyuncaa cok sukur kizimdaa hicbir sorun yokk. duzenli kullanilmadigi zaman bebektee beyun gelisimi baskaa bozukluklaraa sebebiyet veriyorr dusuk riski olusturuyormuss o yuzden duzenli kullanip her ay kan verilmesi lazimm. kac olmuss diyee doktorr dozunu degistiriyorr doguranaa kadar