Berna1 Kızlar ovulasyon testi kullanıp, Çift çizgiden 1 gün önce ilişki ve çift çizginin koyu olduğu gün gecesi ilişki yaşayıp hamile kalan var mı? Sadece 2 günü değerlendirebildim bu şekilde yapıp hamile kalanlar yazabilir mi?
Keremeral Berna1 ben tatlım çift çizgiden bi gün önce ilişki çift çizgi boş ertesi gün silikleşince tekrar ilişki ve yeni hamileyim ilk kez denedim rabbime şükürler olsun Kün fe yekün her gün bunu tekrarladım ve ilişkiye girerken dahi besmele çekin heryerde yazar bunu herşey Allahın adıyla rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🏻
Berna1 Keremeral cnm inşallah banada nasip olur. Dediğim 2 günü değerlendirebildm bende. Spermler 3-4 gün kalıyormuş vücutda . Hayırlısıyla olur inşallah
Meltemp Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım. 10 şubat son adetimdi. Adetim bittikten 5 6gün sonra yumurtlama gününe 1 hafta kadar varken yani başlamıştık. biz eşimle işimizi şansa bırakmak istemedik. Sonra ovülasyon testere çitf çizgiyi tam göremedim ama yumurtlama günü silikte olsa 2 çizgi vardı o günü de değerlendirdik. Sonrasında gelen 3 günüde.. Biz ikimizde bebeğimiz olsun çok istediğimiz için hergünü mutlaka değerlendirdik doğrudur yanlıştır bilemem tatlım. Ama çok şükür ilk denememizde olmuş şuan 5+2 hamileyim🙏🏻😊
Berna1 Meltemp Maşallah sağlıkla kucağnuza alın inşallah. Ben çift çizgisn 1 gün öncesi ve çift çizginin koyu olduğu günü değerlendirdk . İnşallah sağlıkla Allahım nasip eder
Meltemp Berna1 inşallah kuzumm allahım isteyen herkese doğru zamanda nasip etsin 🙏🏻🙏🏻❤️ olmazsada ümitsizliğe kapılma diğer ay benim anlattığım gibi denersin şansa bırakmamış olursun 😊
Ps15 Ben ilk ay denedim çift çizgiyi gördüm olmadı diğer ay hiç pozitifi görmeden hamile kaldığımı öğrendim kalanları çöpe attım bence çok güvenilir değil o testler😄
Ps15 Berna1 gerçekten çok ilginç, denemeye başladığımız ilk ay ovulasyon testi aldım merak edip zaten benim regl aralığım uzun hep 30 dan fazlaydı 17.gündü galiba çift çizgi gördüm değerlendirdik çoğu günü ama gebelik olmadı regl oldum. Şubat ayında da hiç çift çizgiyi görmedim hep silik çıktı sonra nasıl olsa olmaz diyordum regl olcağım gün öylesine yaptım kopkoyu çıktı sonra hamilelik testi yaptım o da pozitif çıktı. Yani ovulasyon testi hamileliği gösteriyor gerçekten ama yumurtlama konusunu anlayamadım😂
Meltemp Bende bu markayı kullandım ve ben memnun kaldım ilk denememizde doğru yönlendirme oldu şuan hamileyim. Hormonlarımıza göre değişir idrarda çıkıp çıkmaması bence kötülemek doğru değil yani yanlış yönlendirme oluyor.
Ps15 Meltemp Herkes tecrübelerini paylaşıyor ben de yaşadığımı anlattım. Herkesin kendi aklı ve fikri var sonuçta.