Duygukul nazof ben anlasam keşke bakardım 11 haftalıkken sağolsun buradaki arkadaşlar Kız diye tahmin yürütmüştü bana hiç erkek diyen olmadı gerçekten de bildiler😌
cilekokulum00 Duygukul b Bana herkes erkek dedi burda ama bugün doktora gittm net değil dedi ama kız gibi sanki dedi emin olamadı yine ama 😁
sedef_turan rnyyy doktorum 11. Haftada erkeğe benziyor dedi şuan 14 haftalık ne zaman gideceğime karar veremiyorum
rozcans rnyyy 14. haftada kabak gibi ortadaydı aslında ama doktor asla yorum yapmamıştı. bende 15+3’te özel hastaneye gittim. ultrasonu açtıktan 10 saniye sonra erkek dedik doktorla ikimiz aynı anda:)) sonra biraz daha bakıp iyice kesinleştirdik
zeehra27 bende 13 haftadayım asla söylemiyorlar daha erken miş ama kıza benziyor diyor net bir şey söylemiyorlar neden acaba
rnyyy mykanat ben de tam 12 de öğrendim 3 gün önce erkek dedi sanırım erkek olunca hemen söylüyorlar yanılmıyorlar değil mi
mykanat rnyyy yani ocihaza ve dokturum tecrübesine göre değişiyor bence ama erkeke genelde erken belli oluyo 🧿
soratesla İlk bebeğimde erken öğrenmiştim şimdi ki hamileliğimde 13+2 deyim daha bilgim yok. Söylenmemişti 😬
yildiz93 rnyyy yani cinsiyetiyle değilde bebeğin duruşuyla alakalı hangi haftada öğrenildiği demek istiyorum