mervglerrr 39+4 haftalığım 1 hafta önce 1.5 cm açılmam vardı ama sancım yok baskılar oluyor bıçak gibi ağrı giriyor arada ama düzenli değil Meryem ana otunu şimdiden suya koysam sancı için faydası olur mu
su656 mervglerrr benim açılmam olduğu için yatışım yapılmıştı. KV benim için okumuş suya koymuş. Doğumum çok hızlı ilerledi. İlk doğumumda 0 sancı ve açılmayla yatışım yapıldı fitil yerleştirildi. İkindin açılmam olmaya başladı görümcem suya koymuş ebeler bile benim aynı gün doğum yaptığıma şaşırmıştı.
shd2025 mervglerrr benimde 1 cm açılmam vardı ama sancım yoktu doktorum gün verdi suni sancı takıldı o zaman koydum işe yaradı
su656 mervglerrr evet sancım yokken koymuşlardı. İki doğumumda da faydasının olduğunu düşünüyorum. Aklınızda bulunsun doğum yaptığınız zaman o otu hemen sudan çıkarmaları ve bir havlu üzerine koymaları lazım. O kapandıkça rahimde toparlanıyor.
rabiaduru1 mervglerrr bu doğım sancısı basladıgında suya konuluyor. Benim sancılarm 15 dk bire düştüğünde nişanm geldi hastanede annem meryem ana otunu suya koydu meryem suresi açtı telefndan. Doğum hızlı ilerledi. Dpgum bitince sufan cıkarılıyot kuru zemıne konulur ot eski haline döner kapanır yani dalları
su656 bibusra ot eski haline geldiği için, tekrar gebelik düşünüyorsanız kendiniz için saklayabilirsiniz veya hamile olan bir yakınınıza kullanması için verelirsiniz
betuldurmaz09 su656 benim 2 santim açılmam var suan 37 bitirdim 38 haftalık oldum suya koysam olur mu
cokkasmabeabi mervglerrr yatış yapılınca koydum ben. Sancı önemli değil zaten açıklık ve doğum başlamış olması önemli
sarilale123 mervglerrr sancı olduğunda hastanede hızlı ilerlesin diye koyuluyor diye biliyorum. Hatta doğum yapınca hemen çıkarıyolarlar
betuldurmaz09 su656 ozaman ben suya koyayim ayy koyduktan sonra dua okumama gerek var mı yoksa sadece suda mı kalması gerekiyor
su656 betuldurmaz09 benim için dua da okumuşlardı. Ama doğum yaptığınızda birisinin hemen sudan çıkarıp kuru bir havlunun üzerine alması gerekiyor
betuldurmaz09 su656 suya koydum ot baya açıldı yani koydugumdan beri de ağrım arttı daha doğrusu gidip geliyor ama açılma veya nişan tarzı bisey gelmedi
su656 betuldurmaz09 nişan gelmesi şart değil. Benim 4-5 cm açılmam varmış ama nişanım gelmemişti açılma varsa bunu siz anlayamazsınız. Hastaneye gitmelisiniz
betuldurmaz09 su656 kafam karıştı ya dün akşam baya ağrılı geçti ama bugün iyiyim bisey yok gitmeli miyim yinede