Aaayseeert Seyma123_ hissetme canım herkesin bu şekildeymiş bebişler sağlıklı olduktan sonra önemi yokmuş
Mihrasina_ Aaayseeert hiç canını sıkma ben 20. Haftalara kadar kustum 5 kilo verdim 55 le hamile kalmıştım 50 kg kaldım sonra çok şükür bulantılarım azaldı iştahım eskiye döndü 36. Haftamdayım 8 kilo aldım totelde verdiklerimle birlikte 13 kg aldım bebeğimin kilosuda çok şükür iyi
ayseveysel Aaayseeert bende ilk üç ayda 5 kilo verdim iştah yoktu ve bulantım çoktu doktor normal dedi
oznurrkoc Aaayseeert bende 15+1 haftalık hamileyim 1.400gr kilo verdim maalesef ama sıkıntı olmuyor çok şükür
happymomlife Ben 29 haftaya kadar kustum kilom verdim 7 kilo doktor sorun görmedi bebekte sağlık açısından sorun yok şuan 32 hafta olduk 4 kilo almış gözüküyorum sadece göbeğim var hamile olduğuma bile inanmadı kimse ama doktor umursama herşey yolunda dedi
esme3066 Haftama kadar tam 7 kg verdim. Bebeğim sağlıklı şükürler olsun. Kilo verdiğim dönemde sağlıksız beslenmedim. Midem de bulansa sabah yumurta peynir yedim. Akşam salata et yedim. Ama aşırı az yedim. 23. Haftadan sonra kilo verme durdu. Almaya başladım. Şu an 35. Haftamdayım 5,5 kg almışım. Bebeğimin kilosu da sağlığı da iyi
gizemli00 Aaayseeert ben 8 kg verdim yeni yeni 19 haftalık oldum yeni yeni kilo alıyorum siz yine iyi kilo vermişsiniz
sudeli4 Aaayseeert ah korkma cnm ilk gebeliğimde ben 18. Haftama kadar olan süreçte 5 kg verdim o halsizlik yorgunluk enerjisizlşk hissi sürekli kusmanın verdiği birkinlik sürekli uyuyor ve sürekli kusuyordum beslenemiyordum hiç bulantıdan . İnan çocuğum gayet sağlıklı kgsi de gayet iyi doğdu. Sonraki dönemlerde alıyorsun kg yi bebek hızla büyüyor senden anlamjyosn ne ara kg aldığını. Şimdiki gebelikte 23. Haftamdayım daha 2 kg aldım geçenlerde posta gördüm benimle aynı haftada olup 8/9 kg alanlar olmuş.
Aaayseeert nazliiaytac abooo siz benden de çok vermişsiniz bebekler sağlıklı olsunlar da vermek almak önemli değil
Fatmaa_mehmett Bende ilk gebeligimde 53 ile hamile kaldım 49 kiloya düştüm bebgumde 3 buçuk kilo doğdu sağlığı da yerindeydi