hepoyleolurzaten__ Bugün şiddetli ağrım vardı artı kontrol günümdu Önceden rahim yırtılması yaşadığım için hiç bekletmeden acile yonlendirdi ve dakikalar içinde işlemlerim yapıldı ilk bekleme odasına alındım sondam takıldı ondan sonra amilyathaneye alındım spinal yapıldı ben kesilmeleri falan hissedince bide panik atağım tutunca hemen yarı uyur yarı uyanık modda getirdiler bebeğimi gördüm ondan sonra komple uyutmuslar hatırlamıyorum ama uzun sürmüş amilyatim ve yine rahimim yırtılmış doktor iyiki gelmişsin dedi genel olarak aşırı memnun kaldım gerçekten çok ilgililer güler yüzlüler hem acil deki doktorlar hem amilyat ekibi çok güzeldi özelden farksızdi bana göre şuan hala hastanedeyim aşırı ilgililer yorumlardan dolayı çok korkuyordum titreyerek girdim ama sağolsunlar sakinlestirdiler hep bebeğim kuvezde solunum sıkıntısı yüzünden daha görmedim 3 kilo doğmuş sanırım
Gokturkmom_ hepoyleolurzaten__ Ayy rabbim mutlulukla güzellikle büyütmeyin nasip etsin 🌸Geçmiş olsun bebişe de bir an önce kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🧚🏻♀️
Anneoluyorumm00 hepoyleolurzaten__ çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın kucağına ❤️
Perla_ hepoyleolurzaten__ Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ kesmeleri hissettim derken acaba tam uyuşmadı mı yoksa baskıları mı hissettiniz nasıl oldu acaba ?
[silindi] hepoyleolurzaten__ geçmiş olshn hayırlı olsun canım çam sakura nın da normal doğum doktor ve ebeleri kötü heralde 😅
hilal1365 Benim arkadaşım çam sakura’ya doğum için gitti hiç memnun kalmadı, kimse ilgilenmemiş kimse gelmemiş sancılarıyla kalmış kaçmış kız resmen. Hala anlatınca gözleri doluyor, Sanırım doktor işi şans işi ya.
hepoyleolurzaten__ hilal1365 çok geçmiş olsun bende hep bu anlatımlar yüzünden aşırı korkuyordum çünkü hep okudum memnun kalan hep nadir benim normal kontrolum vardı doktor hanımda çok iyiydi hiç bekletmedi direk acile sevk etti acil doktorlari da çok iyiydi hemşireler hasta bakicilar falan çok destek oldular en çok korkum spinali hissedersemdi ki hissettim hemen anında müdahale yaptılar devamlı gülüp konuştular şuanda hala hastanedeyim gelen giden yok oda bir sorunum yok diye gayet rahattım odalar falan tertemiz
hepoyleolurzaten__ Perla_ ayaklarım uyuştu ama sezeryan yerimi kesip bastirdiklarini net bı şekilde hissettim ve bağırmaya başladım dakikasında uyuttular korkma dediler uyur uyanık haldeydim ondan sonra ağrı aci hissetmedim bebeğimi çıkardılar onuda net hissettim sonra komple uyumuşum hatırlamıyorum ama buna rağmen güzel geçti tavrma şeklinde kalmadı yani güzeldi
Perla_ hepoyleolurzaten__ bende ilk doğum sezaryen oldu bastırmaları vs hep hissettim acı yoktu tabi ama insan panik oluyor haliyle ya, çok şükür atlattınız bunu da sevindim sizin adınıza tez zamanda sağlıkla bebişinize de kavuşursunuz inşallah ❤️
hepoyleolurzaten__ Perla_ amin inşallah ben bildigjn acıyı hissettim benim 5inci sezeryanim bu hepsinde spinal oldum sadece dediğiniz gibj çektirme hissetmistim ama bu farklıydı
hepoyleolurzaten__ [silindi] teşekkür ederim 🙂 bilgim olmadığı için birşey diyemicem ama sezeryan olupda memnun olmayan da var ama ben kendimi özelde hissettim farksızdi benim için bugün üçüncü günüm hastanedeyim hala
tugbaakdeniz hepoyleolurzaten__ su hissetme olayımdan çok aşırı korkuyorum keşke hassas içerik koysaydınız :( okudum yine bi tetiklendim bende orada Sezeryan olacağım üçüncü korkuyorum baya . Umarım iyi birine denk getirir Rabbim
yigitinannesi34 asmin_12 tek kişilik oda şans işi biraz denk gelirse, bir de öğleden sonra 2 den akşam 9 a kadar ziyaretçi girebiliyor, Ama çok kalamıyor diye biliyorum, bende perşembe sezeryan doğuma gircem hayırlısı bakalım
asmin_12 yigitinannesi34 ya sağlıkla kucağınıza alırsınız insllah bebişinizi hangi doktora gidiyorsunuz acaba
yigitinannesi34 asmin_12 bende preemlaksi tanısı olduğu için Perinotoloji den takipliyim, hepsi iyiler genel olarak