naz2705 Merhaba kızlar yarın 39. Haftamıza giriyoruz kızımın gelmeye niyeti yok gibi göbeğim aşaya indi ama hiç belirti yok sancıda yok cuma günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek merak ediyorum benim gibi olanlar varmı konuşalım 😍
winnie_the_pooh naz2705 39+5 teyim gelen giden yok hâlâ😅 bende cuma kontrole gidicem bebiş gelmezse 40+3 te doğumu başlatırız dedi doktorum. Benim bebiş doğum kanalına bile girmedi 🥲
Cansuuuucan naz2705 bende 38+4teyim benimde kız göneğim hiç aşağıda bile değil ama inanılmaz bi kuyruk sokumu ağrım var sol bacağıma vuruyor yürüyüşte yapamıyorum nasıl hızlandırıcam ben bu doğumu bilmiyorum 🥺
hghg naz2705 benimde 39+5 hiçbir belirtim yok 41 e kadar gelmezse suni sancı olacak öyle de olmazsa sezeryan 🥲
321duru123 winnie_the_pooh benimde öyleydi 40+2 de suni sancı ve rahim ağzı yumuşatarak doğumum başladı korkmayın hemencik oluyor
naz2705 Cansuuuucan bizimki kanalda kuyruk sokumu ağrısı bende de var sadece ılık duş iyi geliyor bana gece uyuyamıyorum
Cansuuuucan naz2705 baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi doktorum ama kanalda mı değil mi bilmiyorum kilosuda fazla bebeğimin 🥲 sağ salim doğsunda başka bişi istemiyorum ağrılara da dayanmaya çalışıyorum artık ..
321duru123 winnie_the_pooh hayır giderek arası azalıyor daha keskin ama sonuca daha hızlı ulaştırıyor öyle ki doktorum yetişemedi hızma 😆
winnie_the_pooh 321duru123 kendi sancınız dinlenme fırsatı veriyor ama suni sancı devamlı geliyor falan diye anlatıyorlardı hep 😅 herkeste farklı mı acaba
321duru123 winnie_the_pooh suni sancımi bu sefer dozunu ayarlayarak yavaş yavaş verip hızlandırdılar diğer sefer aldığımda çok çabuk başladı sancım bunda bebek kanala bile inmemisti yavaş yavaş başlayıp sonra işi hızlandırıp sonuca ulaştirdilar 2 farklı suni sancı deneyimim oldu