kubrakarka Kızlar 30+5 gebeyim , 2 cm açıklık ve yumuşama var , ciğer geliştirici iğne oldum. Bu durumu yaşayan oldu mu , kaç hafta bekleyebildiniz neler yaptınız. Hangi şehirde ve hastanelere güvendiniz acaba ben istanbuldayım
Esraysr16 kubrakarka acılmanı nasıl anladın bana da ciğer gelistirici vurdular kasılma ve sertlesme var diye
3oglanannnesi kubrakarka 1 cm açılms ve hunileşme ve sşırı kasılmayla 21 gün dayandık hastanede yatarak tabi biraz daha dayanır inşallah
kubrakarka badhomian detaylı ultrason yapıldığında rahim sapımın biraz kısa olduğunu söylemişlerdi. Bi gün akıntım arttığında muayeneye gittim suyum mu sızıyo diye orada 1 cm açıklığım olduğunu öğrenmiştim bu bi ay önceydi iki gün önce de doktoruma ağrılarımın makata vurduğunu söyledim muayenede 2 cm dedi , bol bol dinlenmem lazımmış
kubrakarka Esraysr16 Esraysr16 kasılmam var fakat çok düzensiz yani bu ayda olması gereken kadar aslında ama benim perinotolojiden beri alttan muayene bi kaç kez yapıldı , en başından biliyordum zaten geçen ay 1 cm vardı , bu ay 2 ye çıkmış baya da aşağıda benim sıpam ondan dolayı doktorum hemen iki doz ciğer geliştirici yaptı
kubrakarka babyhm0 yani şöyle sıvı ve renksizdi , ama gebelik ilerledikçe bazen idrar kesesinden bile akıntı gelebiliyor , çok karıştırılıyor ben her ihtimale karşı gitmiştim
kubrakarka deniiizzzz ay çok sevindim , doktorum 36 yı görürsek şükür diyor ama bilmiyorum hedef 34 ü geçmek 😄
deniiizzzz kubrakarka bana da 34 ü anca görürsün dedi geçen kontrole gidince söyledim e hocam 37 oldu gelmedi daha ya diye ahahaha
kubrakarka deniiizzzz artık istediği gibi gelsin sizinki 🌸 sağ salim inşallah darısı da benim oğlana 🥰
kubrakarka 3oglanannnesi Allahtan sancım vs olmuyor , kızıma doğum yaptığımda da risk olmamasına rağmen 36.haftada gelmişti , bunda emin değilim ne kadar dayanır , umarım sizin bebeğiniz de iyidir , teşekkür ederim