Elifbekir Benm bebeğim 2700 olmuş anlamdım hiç doktora sordum iyi dedi ama bana zayf geldi sizinkiler nasıl bir ay önce 2600 demişti hiç kilo almamış gibi
Halime23 Elifbekir evet canım kilo almamış 1 ayda en az 800 Gr alır bebekler benim doktorum öyle demişti ama sağlıklıysa doktor bişey demediyse sıkıntı yoktur
Sedaince Elifbekir ben özele gidiyorum normal de 37 de gittim 2800 normal gelişimi dedi haftasonu ağrım olunca devletin acile gittim 2600 geri de dedi hiç bişey anlamadım 🤷🏻♀️ Devlette ki dr dediğine göre 300 gram eksik ya da fazla olabiliyor dedi
serinserin Elifbekir 36. Haftada benimki 2900du bence normal sizinki de ki kilolu bebek iyi bir şey demek değildir şeker vs sebebiyle kilolu oluyorlar hiç gerek yok bence içinizi ferah tutun gayet iyi
serinserin Elifbekir kilo.aldirmak icin süt için pekmez yiyin muz badem ceviz vs birazcık daha fatk eder ben öyle yaptim
Elifbekir Halime23 sordum özellikle ama bu kilo.almamış mi dedim iyi dedi yanılma oluyor kiloda dedi ama kafama takildi:(
Elifbekir Sedaince benim doktorum da fark ediyor dedi bende özele gdyorum ama bilemedim ya kafam karıştı sorun yok desene insan takıyor
Sedaince Elifbekir evet bende kaç gündür üzülüyorum ama duyduğuma göre günlük üç bardak sütü içmek çok kilo aldırıyormuş siz de deneyin
Elifbekir serinserin yok canm zaten kilolu olsun fln istemiyorum sağlıklı olsun da 2 ayda 100 grm oynaması kafamı karstrdi
Airsoft Bebeğiniz sağlıklı ise kilosunu dert etmeyin. Şimdi buraya benimki 3.000'di felan diye zırvalamaya gelenler olacaktır. herkesin bebeği 3,5 kilo doğmuyor, önemli olan sağlıklı olması. Kırmızı et,balık,ceviz,muz,süt tüketin.
Elifbekir Airsoft haklısın canım çok sağol benimde tek duam saglikli bir şekilde kucağıma alım başka birşey istemiyom
ozgeya Elifbekir ben 37+6’da doğum yaptım bebeğim 2953 gram doğdu.gayet de sağlıklı.Önemli olan sayısal olarak kilosu değil,sağlıklı olup olmaması..o yüzden kafanıza takmayın🌸
Elifbekir ozgeya yok canım. Kilosuna takılmadım bebegim de kalbinde delik fln var da o yüzden kafama taktım yoksa zayıf olsun sağlıkli bir şekilde kucağıma alım yeter bna artık son gunlerim tek duam o benim
Vandb Cok degisiyor bencede 34te gittigimde iri bebek olcak dedi 36. Haftada gittim cok az kilo almisti normal seviyesine döndü.37.haftadayim bi olcumuyle 2. Olcumu arasinda 200 gram oynadi gecen haftaya gorede 500 gram almis gorunuyordu.Doktor dedi olcumler yaniltabiliyor asagi yukari bu sekilde olcak dedi sadece cok takilmamak lazim sanirim