esra_1309 Kızlar doğumunuz hangi gün cinsiyetiniz belli oldu mu? Bizim 11+2 38. Haftamız 9 eylüle geliyor 🤍
arzucagil esra_1309 11+1 bende çok yakınmışız. Cinsiyet belli olmadı çok merak ediyorum ayın 16sında ikili test için gideceğiz cinsiyet tahminide yaparım dedi doktorum. Hiç geçmiyor gibi zaman sizinde öyle mi
busra_sezer diamondred nerde yaptırdınız istanbul avrupa da önerisi olan var mı? :) bizimde 11. hafta yer arayışındayım :)
esra_1309 Yalova-sutlac yani aslında sezeryan mı normal mi istediğine bağlı benim ilk kızım sezeryandı bunu da o yüzden 38 hafta hesapladık sen nasıl istiyorsun canım
esra_1309 arzucagil evet yaa geçmiyor sanki zaman bizim de yarın kontrol insallah görür sizin ilk mi 🥰
Missgod esra_1309 12+3 oldum doğumum sanırım 14 Eylül ama bilmiyorum bugün ikili test yaptırdım cinsiyet belirsiz doktor arada kaldım dedi 🥰🌸
Missgod diamondred ewet bakalım benim 2.olduğundan ilkinde sezaryen olmuştum ikisinin arası az 40 ı beklermyz blyrm
deryadursun Benimde 12 haftalık oldu bugün 18 Mart’ta randevum var inşaAllah o zaman öğreniriz benim normal doğum olduğu için 16 Eylül’de tam 40 haftalık oluyor ne zaman gelir artık rabbim bilir