Madamm27 kızlar almak istiyorum ama gerçekten gerekli bir ürün mü bi heves alıp sonradan pişman olur muyum bebekli bir eve gerçekten şart diyebilir miyiz kullananlar varsa yorum yapabilir misiniz eğer gerekli bir ürünse hangi markayı önerirsiniz
Zarifhnm1 Madamm27 bebekli eve şart diyebilirim 2 senedir kullanıyorum çişe alıştırma dönemi hele ki koltuk halı neresi gelirse çocuk tutamıyor onunla temizledim hep
bmkl Madamm27 Kullanıyorum ve gayet kullanışlı fazla titiz olduğum için çok işime yaradı iyiki almışım
melisasak35 Madamm27 bende a101den aldım kiwinin buharlı temizleme olanından 2 kere kullandım dahada kullanamadım üşendim evet yapıldığı zaman derinlemesine temizlik çok işe yarıyor ama hergun kullanırım her hafta kullanırım diyemem vallaha ayda 1 anca
momygizz Madamm27 anneme Shark aldık birlikte kullanıyoruz çok memnunuz hem annem hem ben. koltuk yıkatmalar almış başını gitmiş fiyat olarak arabanın koltuklarını bile yıkadık
hariboom Ben 1 senedir shark marka kullanıyorum resmen elim ayağım oldu en ufak lekeye kullanıyprum gerçekten her eve lazımm.. arabamın koltuklarını yıkamak için almıştımm sonra evde kullandım asla pişman olmassınız
Madamm27 hariboom bende gerekli olduğunu düşünüyorum ama kullananlardan duymak istedim siliyoruz falan ama ne kdr temiz oluyodur tartışılır sürekli yıkamacı çağırmaktansa almak mantıklı geliyor teşekkür ederm dediğin markaya bakıcam
gunes866_ hariboom halıyı lekeli yerınıöı yoksa komple mi çıkıyorsun bıde bıyere asıyormusun ıslak mı oluyor
hariboom Madamm27 mesela oğlum gece yatağa kustu hastalanıpp alez olmasına ramen koku sindii yıkadım yatağımı yepyeni yataktan kir çıktı inan bizde şaşırdık. Özellikle kendi deterjank harika ötesi birşey
momygizz Madamm27 kesinlikle, 6 bin civarına almıştık sharkı 2 kez kullansanız bile fiyatını çıkarıyor koltuk yıkamacıların, kaldı ki 3 tane koltuğu 2-3 bin bandında yııkıyorlar sandalyeler yatakları da yıkatmak ekstraya giriyor haliyle
Madamm27 momygizz evet bnde en son öyle bi fiyata yıkatmıştm mindersiz olduğu halde en azından alsam sürekli kullanırm diye düşünüyorum
Cansuuuucan Madamm27 kiwinin 4322 modelini almıştık bizde koltuklarımızı yıkadık iki kere terrrtemiz yaptı araba koltuğunuda temizledi baya. henüz çocuk yok ama bence çocuklu evde de iş gören bi alet olur. bi kere çaydanlığı düşürdüm ve bütün koridor halım çayın demi ile mafolmuştu o makine olmasa halım çöptü resmen ama hemen ıslak haliyle çektik hem sarı suyu hem demi hepsini tertemiz yaptı 😅 yani çocuk olmasada bu tarz kazalar için kurtarıcı fiyat olarakta fena değil performasıda gayet yeterli bence
kuccukpremsesinannesi Madamm27 kiwinin 4320 kullanıyorum ilk koltuk yikamamda neden daha önce almadım diye üzülmüştüm. Koltuklarım keten ve örtü olmadan kullanamiyordum şimdi evde hep beyaz halı var kahve çay dökülüyor anında çıkarıyorum miss