esra_1309 Kızlar sizce iki bebeğini değerli yaş aralığı kaç olmalı? Ben şuan hamileyim ve kızım 25 aylık, yani doğunca yaklaşık 32 ay gibi olacak Allah nasip ederse 🥰 sizin düşünceniz nedir? 🌼
1_2_3_4 esra_1309 bu üçüncü Hamileliğim hepsinin arası beş yaş çok güzel ikisi okulda olacak bebekle rahat olurum
3bebekliannee esra_1309 kızımla oğlumun arası 4.5 yaş şimdi oğlumla doğacak kızımın arası 3.5 yaş olacak kızım 2.sınıfa oğlum kreşe gidiyor bizde küçük hanımla evde olacağız 🥰
melegim91 esra_1309 Çocuktan çocuğa değişir ama ya az arası olmalı ya da çok mesela 10 yaş en az benim çocukların arasında 6 yaş var ama illa kıskançlık oluyor ona aldın bana almadın onu sevdin beni sevmedin gibi birlikte oynayamıyorlar hep didişiyorlar.Yaşları yakın olursa baştan zorluk çekiliyor ama sonra birbiri ile arkadaş gibi olurlar
melegim91 esra_1309 Başta zorlanırsınız ama sonra çok rahat edersiniz benim destekçim olsaydı kesinlikle az arası olsun isterdim
esra_1309 beyzzsenturkkk iyiymiş canım çok yakınız birlikte oynayacaklarını düşünüyorum bende yani insallah 😂