harvefa Selam 30 haftalik hamileyim bebeğimin midesi tam dolu degilmis mide var ama küçük ya bjr sorun varmisir yarına perinatolga gidecem
betulmommy harvefa banada detaylı ultrasonda midesi büyük demişti dr boşaltmıyo falan diyodu. Perinatologa gittim normal dedi bence korkmayın normaldir inşallah
Kubraa06 harvefa Banada aynı şeyi söylemişlerdi çok üzülmüştüm şimdi kızım 5 yaşında hiçbir sorunu yok gayet normal midesi perinatologa gitmiştim hamileyken
betulmommy harvefa son 10 günn🥹 korkma birşey yoktur ya şimdiye kadar görülmemiş şimdimi söylüyor doktorunda
harvefa betulmommy 2 haftadır gidoyriyx ilk zaman midesi boş diyordu bugün midesi tam.dolu değil şu var ama az
betulmommy harvefa ben cook araştırdım. Çoğunluğu normal doğuyo çok az bi kısmında barsak çıkışında darlık olabilir vs yazıyordu pylor stenozu galiba doktor normal diyince daha sormadım
harvefa betulmommy betulmommy offf dedi mide yok ya daha başka şeylerde söyledi aslında mide yok değil yemek borusu yok
harvefa betulmommy yemek borusu tiklai olunca mideye sivi gitmiyor ve mide görünmüyor.dedi dünyam başım ayikildi ne olur dua et adım.harika Allah iki ay kalmış o zamna kadar yapmaz mı yemek borusunu tam ne olur dua et Ya Rabbim.bebegimie sağlam uzuvlqr ver amin
betulmommy harvefa edicem canım şu mübarek günlerin hürmetine sağlıklı doğsun inşallah. Detaylı usgde şimdiye kadar neden gözükmemiş? Gidip o doktorla görüş kesinlikle
harvefa betulmommy detaylı diyor ki mide yeri görünüyor ama ozefagusta sorun var ise o çıkmaz ki dedi
harvefa Kubraa06 ya bacım Allah sana cenneti nasip.etsin Rabbim bana da sağ salim.nasip etsin ey Allah im Ey Rabbim ye.in ederim bir ay fakir fukara doyuracam taşı toprağı öpecem ya Rabbim Allah im Rahman isminle merhamet et
betulmommy harvefa içinizi ferah tutun, neler neler söylüyo doktorlar bebekler gayet sağlıklı doğuyor, kendine zehir etme geri kalan zamanı bol bol dua edelim