DLN2505 Pazartesı günü her iki tarafta birer tane 18 mm yumurta vardı doktorum perşembe günü saat öğlen 12 de çatlatma iğnesi yap dedi.ama ben bugün sağ kasıkta baskı ağrı hissediyorum birde akıntı.erken çatlama ihtimali varmı?
Melekk_38 DLN2505 18 olmuş zaten o gün niye vurmadı perşembe ye kadar 20 yi geçebilir 20 üstü iyi değil diyolar
ballim_dunya DLN2505 canım bana da bugün doktor verdi ama nasıl kullanılacağını söylemedi bir tableti 50 mg günde bir tame mi almalıyım yoksa 2 tane sabah akşam mı
curcuna DLN2505 ben de klomen kullandım solda bir tane 18mm yumurta buldu doktorum ama 3 gün sonra akşam 20.00 da çatlatma iğnesi önerdi garantiye alıyorlar, e2 değerine bakmış mıydı?
DLN2505 Melekk_38 Bende anlamadım onu perşembeye kadarda bekle dedi.çatlatma iğnesi vurana kadar kendisi çatlıcak bu sefer kaçırcam yumurtlamayı diye korkuyorum
sennur32 Melekk_38 hayir canim 18 22 mm arasi zaten en guzel yumurta sınır 18 oldu icin biraz daha buyumesini istemistir doktor cunku benimde pazartesi gitim 22mm di. doktorum cok guzel dedi hemen igneni al yap dedi.
Melekk_38 DLN2505 evet saçma olmuş benimde 16ydı doktor pazartesi vurul dedi pazartesi vuruldum bende
DLN2505 ballim_dunya Klomen sabah bir akşam bir şeklinde 5 gün boyunca kullandım.ama bazen tek dozda verebiliyolar sizin doktorumuz böyle birşey demediyse sizinde sabah 1 akşam 1 şeklindedir bence
DLN2505 curcuna Yok kan vermemiştim bakmadı ona.iğneyi öğlen vurdum zaten inş daha öncesinde çatlamamıştır zamanında çatlar🙂
curcuna DLN2505 çatlasa da çatlamasa da değerlendirseydiniz :) doktorunuz gün verdiyse mutlaka değerlendirin :)