tumeys https://mutluresim.com/images/2026/03/04/X8YnTZ.jp bukadar koyu olmamıştı hiç Femara içtim adetin 21. Günü
sedefhamile tumeys bugün ve akabinde 2 3 gün değerlendir testi de yapmaya devam et t çizgisi silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş oluyor
bebegimle_ben tumeys bugun yarin iliski mutlaka olsun canim bu iki gun onemli bugun pikse yarin catlar canim
tumeys dalyaluna35 teşekkür ederim canım yani çatladı mı demek bu bu gün ilişki olup yarın olmasa kaçmış durum olur mu
dalyaluna35 tumeys sperm 72 saat yasiyor kuşum esinin sperm problemi yoksa degerlendirebilirsin eger değerlendirmek istemiyorsan 1 dolu 1 bos gidebilirsin
prensannesi__58 tumeys öğlen de mı yapıyorsun canım bırde benım adetım bıtelı 6 gün oldu bugün yıne yaptım ıkıncı cızgı çok soluk yok gbı normal mı sende de oldu mu böyle
prensannesi__58 tumeys ılk yaptığın günler ıkıncı cızgı hep varmıydı Pekı benım ıkıncı cızgı hıc yok nerdeyse
tumeys prensannesi__58 csnım ever çizgi vardı ama silikti hep onları da çekip atmıştım profilden bakabilirsin