mlkekyaa0gmailcom İlerleyen haftalarda gözleri bulanık gören varmı yani 2 metre ilerdeki yazıları net göremiyorum.. 35 haftalik hamileyim 30 dan sonra böyle oldum bu durum normalmi oncesinde hiç böyle bi sorunum yoktu çünkü..
esrashnn01 mlkekyaa0gmailcom bende aynı durumdayım canım miyop var bende ama gözlük kullanıyorum ona rağmen akşamları artan bir bulanıklık söz konusu doğumdan sonra geçer diye göz kontrolüne de gitmiyorum doğumdan sonra rutin kontrol için gideceğim artık
mlkekyaa0gmailcom cokkasmabeabi tansiyon kaynaklı olsa anlardım bence yani enerjim falan iyi bas donmesi vs yok .. sadece yazıları seçemiyorum 💕
mlkekyaa0gmailcom esrashnn01 inşallah hamilelik kaynaklıdır korkmaya başladım bende hiç bir sorun yoktu çünkü neden böyle oldu anlamadım.. siz kaç haftalik hamilesiniz
esrashnn01 mlkekyaa0gmailcom 31 haftalık bendeki görme sorunu da 29 haftanın sonuna doğru belirginleşti eğer tansiyon şüpheniz yoksa gebeliğe bağlı bir sorun bir makalede okumuştum hormonlardan kaynaklı olabiliyormuş
esrashnn01 mlkekyaa0gmailcom yok yok canım gebelikte olabiliyormuş ama sen çok görüş bozukluğu yaşıyorsan doktoruna mutlaka bildir bir idrar tahlili yapsınlar tedbir amaçlı protein kaçağı vs var mı baksınlar
esrashnn01 mlkekyaa0gmailcom o zaman bir sorun yoktur kuzum hiç tedirgin olma doğumdan bir süre sonra eskiye döneriz herhalde