aselinannesi38_ abdulhamit son 36 sağlıcakla gelsin bebisler inşallah benimki gelmek için çok sabırsızlanıyor ya🫢🫢
mervenur09_ abdulhamit valla son üç ay çabuk geçer diye düşünüyorum ondan öncesi geçmek bilmiyordu çünkü bayram fln bnce gider zaman
abdulhamit mervenur09_ hadi inşallah çünkü benimki hiç geçmek bilmiyorum ara ara sancı geliyor tuvaletten çıkamıyorum zaten 😂 şuan kahvaltı masasında oturmuş kalkamıyorum 🤣🥴
mervenur09_ abdulhamit kaç haftalık sin ben henüz öyle değilim sanırım oruç tutuyorum su tuketemiyorum fazla ondan heralde 😸
eylulahsenn abdulhamit son 22 😱🥹 uygulamaya göre 30. 38+5 te sezaryen günü verildi. İkinci doğum . Hem heyecan hem korku bir arada. Sağlıkla gelsin bütün bebişler. Bizde sağlıklı olalım inşallah . 🥰
elifayaz112_ abdulhamit son 26 gün 🤭 ama bir türlü günler geçmek bilmiyor gibi sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😊💙❤️ sizin kız mı erkek mi herşey hazır mı ismi kıyafetleri falan 🤭
abdulhamit elifayaz112_ amin inşallah erkek dedi doktor herşeyi hazır çok şükür diğer oğlumun küçükleri ve çoğu şeyi onunkiler sadece yeni doğan aldım bir takım bide bakım ürünleri falan ismini Metehan koyacaz Allah’ın izniyle 🤲