Tekinnn elifatma1234 benim doktoru 4 günü geçerse sperm hızı düşer işime yaramaz demişti. Doktora da ben önceden araştırdığım için sordum yoksa o da bana söylemeyi unuturdu muhtelen
elifatma1234 Tekinnn canım kaç gün perhiz yapacagımızı hesaplayabılır mısın ben mi yanlış hesaplıyorum. Pazar aksamı ılıskı oldu en son, carsamba saat 9 gibi sperm verecek asılama için. Bu durumda kac günlük perhiz yapmıs oluyor
Merve9313 Hamile41 Yaa evet birde işin o kısmı var dimi beklemek tutucakmi tutmicakmı 🙄 1.5 sene önce dış gebelik geçirdim bir dahada hamile kalamadım. Sonra klomenle falan denedik çatlatma iğnesiyle 3 ay ama olmadı. Artık rabbim nasip ederse bu sefer olsun insallah. Her ay stres yaşamaktan yaşlandım😂
Merve6475 Marayyy insallah kuzum zaten kafama oturmayan şeyler vardı cok beklemiyodum zaten rabbim ol derse olur tabi hayırlısı olsun işe tekrar baslıyom persembe kafamı dagıtırım 😥
Merve6475 Marayyy yok canım haziranda olacak büyük ihtimal ben baska şehirde görev yapıyorum eşim memlekette görev yapuyo 😏
elifatma1234 Tekinnn sperm işlem görürkende 2 saat içinde ölür mü kız. Hemen asılama yapılması gerekmez mı.
Tekinnn elifatma1234 canım sperm ölmez. Eşin verdiğinde 2 saat spermi ayrıştıracaklar en iyisi hızlısı yapısı en güzeli sizin elinize en kalitelisini verecek. Demek istediğim işlem bu. Sperm hazırlandıktan sonra zaman kaybetmeden aşılamayı yapıyorlar
Marayyy elifatma1234 benim doktorum ölebilir diyor onyzüden ben hastanede degil de tüp bebek merkezinde orda yapıcam hemen bekletmick spermi yada kendisi gelir
Tekinnn elifatma1234 seni hazırlıyorlar hazır bekliyorsun zaman kaybetmemek bende öyle oldu eşimi aradılar sperm çıktı hemen alın dediler hemen aldı doktoruma getirdi işlem yapıldı 45 dk içerde yattım ben sonra odama aldılar
elifatma1234 Tekinnn kabul ederlerse bende anestezili yaptırmayı düşünüyorum. Riske atmak istemiyorum
Marayyy Tekinnn canımm sen doktoruna spermi götürdün galiba benim doktorum uygun görmüyor spermi ordan hastaneye getirmeyi ölebilir diye merkezde yapılacak doktorum yetisemzse cok iyi bi doktor yapıcak tüp bebek merkezde bu arada e2 kac çıkmıştı aşılamadan önce senin
Tekinnn elifatma1234 özel hastane ise parasını verdikten sonra yaparlar. Ama ben doktorumu Zor ikna ettim. İşlem basit gerek yok dedi ama ben vajinal muayeneyi zor olan biriydim oyuden yaptırdım. Güzel oldu hiç bişey hissetmedim rahattım
elifatma1234 Tekinnn bende vajınal muayenede kasıyorum kendımı hep, o yüzden riske atmak istemiyorum. Özel tüp bebek merkezi işlem yapılacak yer.
Tekinnn elifatma1234 yani o zaman yaparlar. Beni 5 dk uyuttular bana 4 saat gibi geldi. Biz 250 tl verdik 5 Dk uyutmaya onun da maliyeti oluyor kuzum kan alıyorlar senden aç gidiyorsun falan