aslanbarlasss lared telefonda sorsaydın canım öylelikle söylüyorlar yani en azından ben öyle öğrendim
burcuo lared doktora bilgisi gidiyor, sanırım sürpriz olsun isteyenler çoğunlukta. Yani başka ne sebeple söylenmiyor bilmiyorum ama ben böyle olduğunu düşünmüştüm
quenn1905 lared canım rapora cinsiyeti girmek yasak sadece doktora bilgi veriliyor. Bende fetal yaptırdım göremedim doktoruma sorduğumda durumu kötüye kullanım oluyormuş ondan yasakmış.
burcuo kullaniciadi6815 Teşekkür ederim, mantıkı bir sebebi olmalı tabii, benimki acemice bir tahmindi 😊
lared Çok şükür sağlıklı sonuç doktora mesaj yazdım mesai bitimi diye cevap vermedi . Yurtdışında yaşıyordum 2.çocguma yaptırmıştm orada sonuç yazıyordu neyse sağlıkla gelsin
kullaniciadi6815 lared evet her ülkede kurallar farklı Türkiye’de raporlandırma doktor harici yasak, neyse ki sonucunuz iyi gelmiş
buketdeniz19 lared bende yaptırmıştım doktoruma söylediler cinsiyeti oda kardeşime söyledi cinsiyeti partisi yaptım çünkü yaptırdığım firma isterseniz sizede söylerim demişti biz istemedik o yüzden doktoruma söylemişti raporda yazmıyorlar cinsiyeti