yenidennnn gizemsennn evet normalde ilk gebeliğimde şişti konkalarım o sebepten dayanamadım yaptırdım şimdş gene başa sardım resmen gene uyuyamıyorum tıkanıyor yatınca
melisasak35 brco evet 10 yıl bağımlı kaldı onsuz nefes alamıyordu amelıyat oldugu halde yine kullanıyor
dilaradoyan gizemsennn iliadini doktor mu verdi. Benimki sadece deniz okyanus suyu kullanabilirsin dedi
gizemsennn dilaradoyan kbb doktoru verdi artık bıktı benden heralde son çare İliadin kullan dedi ama o da zararlı her sıkışım da korkarak sıkıyorum
_pearl gizemsennn ben hamile kaldığım dan beri böyle nasıl Alakası yok burnum tıkanıyor zor nefes alıyorum uyuyamıyorum pazartesi kontrole gideceğim dr bi burun spreyi versin böyle olmaz
gizemsennn _pearl verecekleri okyanus suyu deniz suyu serum fizyolojik tuzlu sudan farkı yok bunların ve tıkanıklığı açmıyor inşallah size iyi gelir
melisasak35 gizemsennn yok amelıyata girerken burun spreyi sıkıpta girmiş akıllı şişen etlerini indirmiş buldugunu yakmışlar etkisi geçince kalanlar tekrar çıkmış bidaha amelıyat olamıyo korkuyoda 😀
Denizj gizemsennn ne demek yok gebelik riniti denen bişeyi hiç mi duymadı kendisi. Vucutta artan kan sevebiyle burun damarlarının gelişmesinden kaynaklı burun tıkanıklığı olur. İlerleyen haftalarda geçiyor.
nurr19 gizemsennn benimde ilk zamanlarda oldu, uyuyamıyordum asla, nefes alamadığım için, ama sonra geçiyor yanlış bilmiyorsam 15-16. Hafta da geçti
gizemsennn melisasak35 ikinci hamileliğinizi hep spreyle geçirmişsiniz doğumdan sonra sprey kullandığınız halde geçti mi tıkanıklık sonra bıraktınız mı spreyi
melisasak35 gizemsennn doğum yaptım hastaneden çıktım tıkanıklık geçti bidaha hiç kullanmadım şuan hamileyim yeni kullanmaya başladım ama sık değil geceleri tıkanıyor genelde
BegumCapan gizemsennn 2. hamileliğim hala yaşıyorum hipertonikler vs hiç fayda etmiyor iliadin de bir süre sonra backround yapıyor o da fayda etmiyor ilkinde doğumdan sonra geçmişti bunda da öyle olur diye düşünüyorum uyku kalitem 0 qğzım açık uyumaktan da rahat uyuyamıyorum kupkuru oluyor dudaklarım 😄
gizemsennn BegumCapan benim 40 gün falan kaldı doğuma doğuma kadar kullansam iliadini kullandığım halde doğumdan sonra geçer mi bu tıkanıklık sizce
maviiss gizemsennn bende 13+4 haftalık hamileyim başından beri tıkanıyor kimi zaman hiç nefes alamıyorum doktorumuz hamilelik nezlesi dedi doguma karar sürermiş yapacak birşey yok dedi
gizemsennn _pearl valla benim öyleydi 40 günüm kaldı tek hayalim doğumdan sonra geçmesi siz yine bir şey kullanmadığınız için doğumdan sonra geçer hemen ben iliadin kullanıyorum o da uzun süre kullanınca daha çok şişiriyormuş ama çok iyi rahatlatıyor bırakmayı düşünüyorum
BegumCapan gizemsennn ben normalde alerjisi de olan bir insanım valla benimki geçtiyse sizinki de geçer