rosamomy Kızlar kaç kilo ile hamile kalıp toplamda kaç kilo aldınızzz? Ben başlıyoruuumm 57 kilo ile hamile kaldım 30. Haftadayım ve 69 kiloyumm 🫠🫠🫠 Aslında planım 70 kilo ile doğuma girmekti ama erken kazanılmış bir zafer var😅
Gokturkmom_ rosamomy 60 ile hamile kaldım 38+0 da sezaryen doğum yaptım +14 kilo aldım ilk 1 ayda kilomun hepsini verdim🧚🏻♀️✨
aslanbarlasss rosamomy ilk hamileliğimi -16 ile bitirdim. Bebek 3.100 gram doğdu. 2. Hamileliğim 78 ile başladım 19. Haftadayım 78 kgdayım 0 ile yoluma devam 😊
1oglananasi rosamomy rosamomy 58′le hamile kaldım, şu an 20+2′deyiz ve 64,5 kiloyum. Doğurana kadar bir bu kadar daha alırım gibi duruyor böyle gidersem. 😅 Bu ilk gebeliğim ve daha önce hiç bu kadar kilolu olmamıştım, zorlanıyorum.😅
Fatma_furkan1996 rosamomy 55 ile hamile kaldım 74 ile doğuma gittim 15 gün oldu doğum yapalı şuan 68 kiloyum
beyzaygun İlkinde 65le başlayıp 74’te bitirmiştim 9 kg tek almıştım bu hamileliğimde ise 73 başladım hala 73 kiloyum 13 haftalık hamileyim hedef 8 kg
aslanbarlasss rosamomy bu başarı değil malesef ölümden döndüm. Ağır bi hamilelik geçirdim her şeyden tiksindim sürekli istifra ettim çoğu kilomu bu yüzden verdim ve 32. Haftamda da covid oldum. 38. Haftama kadar pozitiftim. Yani başarıyla verilmiş kilolar değildi dram ve acıyla verilmiş kilolardı malesef.
shdaykn Ayy 68 ile hamile olduğumu öğrendim suan 33 haftalık hamişim 82 kilodayım +15 doktorum aşırı kızdı kontrol altına almam lazım zayıflama olmuyor malum
Esraysr16 Fatma_furkan1996 bende 56 ile hamile suan 73 kiloyum 33 haftalığım inşallah verebilirim nası verdin 15 günde
etkafa İlk doğumum 55 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim 🥰 Bu da ikinci gebelik yine 55 ile hamile kaldım bakalım kaçla girecem doğuma 😁😁
hamilelik_ttakibi busvebebesi 46 kiloyla hamile kaldım 2.trimesterdayim 40 kiloya düştüm midemi boşaltmaktan yoruldum birşey yiyemiyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olun valahi bebek için çok korkuyorum
annebebeka rosamomy ayy benimde ilk gebelik 60 ile başladim 14. Haftada 56ya duştum ve 20. Haftaya kadar verdiğim kiloları geri aldım 60im şuan 🥹
ipeksyy 86 ile hamile kaldım şuan 84.5 16. Haftadayim başlarda biraz dikkat ediyordum bu ara çok dikkat edemedim ama 20. Haftaya kadar bir 83-82leri görmek isterim sonrası için çok kilo almaktan korkuyorum doktorumda her kontrolde kilo alma deyip duruyor