angelmother Kızlar 3. Ye hamileyim ilk oğlum Alparslan hem Türk kökenli isim hem büyük savaşlar zafer etmiş hükümdar Oğlum Muhammedali iki peygamber ismi hem gücü hem merhameti temsil ediyor evimde oğullarıma verdiğim isimler ile hem Türklüğümü hemde İslami inancımı temsil ediyorum gururla gelecekte çocuklarım da beyenecek eminim şimdi 15 hafta olduk kız erkek belli değil eşim kız olsun istiyor bende kız istiyorum ama Allah’ım savaş falan derken bir gaza geldim oğlum olsun istiyorum hatta ismi bile belli Metehan Çinlilerin çin seddini yapmasına sebep olan hükümdar Allah’ım sizinkilerin isimleri ne
namkol1 angelmother Maşallah 😂🫶🏻 Sağlıkla sıhhatle büyüsünler Kızımın adı Ahsen İkinci kızıma hamileyim onada hilal ismini verdik 🥰
ela1128 angelmother bizde türk isimlerinden tercih ediyoruz oğlumun ismi Muhammed kağan şimdi cinsiyeti belli değil erkek olursa Göktürk emir olacak kız olursa gökçe yanına da bir isim düşüneceğim
Mutlu_Bir_Anne3 angelmother İsimleri ile büyüsünler, çok güzel isimler. Allahım inşallah aydınlık savaşsız bir dünya olsun, evlatlarımız sakin ortamda büyüsünler 🙏🏻 Not: Ali peygamber değil, yanlışlıkla yazdınız sanırım. Yanlış anlaşılmasın diye düzeltmek istedim 🌸
maco61 angelmother bende hem din hem türk kükenli bir isim olsun diye kızıma Elif Hüma koyduk oğlum olacak 31 haftalık hamileyim Enes Kaan koyacagız Allahın izniyle 🤲
ela1128 angelmother kesinlikle ben çok beğeniyorum türk isimlerini 1 bebekte kaybetmiştim o da Atilla olacaktı
angelmother Mutlu_Bir_Anne3 evet değil çünkü son peygamber hazreti Muhammed Mustafa sav efendimiz Hz. Ali r.a Allah’ın aslanı ve sav peygamber efendimize ilk iman eden çocuktu
maco61 angelmother bende hem din hem türk kükenli bir isim olsun diye kızıma Elif Hüma koyduk oğlum olacak 31 haftalık hamileyim Enes Kaan koyacagız Allahın izniyle 🤲
angelmother Fizikcifizik bide birleşik yazdırdım kimlikte Muhammedali diye herjes iki ismi de aynı anda söylesin diye