Sedaince En iyisi hangisi arkadaşlar Doğuma iki hafta var herkes şimdiden sür diyor ne zaman başlayayım sürmeye
Bebebebe Sedaince bende son bir ay kala lansinoh kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesiyle. Ve çok memnun kaldım.
Nazoliii Sedaince aynen doktorlarda 1 2 hafta once baslanmali diyor o zaman faydasi oluyormus yara olduktan sonra sürünce pek faydası olmuyor çünkü 😏
EsrAlmila Gebeliğimde 33.haftadan sonra kantaron yağı kullandım. Meme uçlarını fazla uyarmadan daire şeklinde masaj yaparak uyguladım. Meme ucunun fazla uyarılması rahim kaslarını gevşetip erken doğuma neden olduğunu duymuştum. Şuanda 13 günlük lohusayım Nisavit adında bitkisel olduğu iddia edilen bir krem kullanıyorum ve hiç yara olmadı elhamdülillah. Sağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinize🤗
Sedaince EsrAlmila çok teşekkür ederim artık uyarı olsa da sıkıntı olmaz heralde hatta daha iyi olur 40 ı bekleyenlerden olmak istemiyorum son zamanlar çok zor geçiyor zaten
EsrAlmila Sedaince güzelce masajını yap o zaman sen canım. Çünkü ilk emzirmeye başladığında bile karıncalanma oluyor Bi böyle meme ucun alışıyor sanki. Benim öylr olmuştu hassas tenliyim. Birde yara olsaydı düşünemiyorum 🤦♀️