Fatma_furkan1996 Kızlar aşırı derece de uykusuz ve yorgunum 15 günlük bir kızım var ara ara başım dönüyor gün içerisin de kullandığınız bir vitamin var mı önerir misiniz
ecemk94 Fatma_furkan1996 siz bilirsiniz tabii ki vücut ve hayat sizin ama bu tarz takviyeleri vitamin bile olsa doktorunuza gidip muayene olup sonucu doktorunuz yorumlamadan tavsiye üzerine takviye kullanmanızı tavsiye etmem
Havin49_ Fatma_furkan1996 bana yazdılar d vitamini demir ilacı ama ben kullanmadım kendimi bildim bileli düzenli ilaç kullanamıyorum
eslem2121 Fatma_furkan1996 bacjmsu kafana göre vitamin alma herşeyin fazlası zarar çünkü gerekli tahliler alınınca öyle takviye edici vitaminler ilaçlar verir
Fatma_furkan1996 ecemk94 hamileyken hep kullandım çünkü demirim de düşüktü acaba şuan da emzirirken aynı takviyeleri alabilir miyim acaba merak ettim
ecemk94 Fatma_furkan1996 dediğim gibi siz bilirsiniz tabii ki ama şu an farklı bir durum söz konusu olduğu için bunun cevabını en iyi doktorunuz verecektir
Fatma_furkan1996 Havin49_ anladım canım teşekkür ederim ☺️tekrardan doktoruma gitmem gerekiyor o zaman