AuraMomB bahar616161 yok önlemiyor da önlem amaçlı kullan dedi🤧😂 çok magnezyum değiştirdim şu an magnorm kullanıyorum
ablaelos Haftadayım Ocean mummy, gyno ferro sanol, Ocean magnezyum kullanıyorum. Omega3, dvit ve b12 isteyeceğim 16. Haftadaki kontrolde. Tabi önce kan tahlili yaptıracağım gitmeden.
ferimah Sabah aç karnına gynoferon demir ilacı ocean d vit( k vitaminli olan) Magnezyum Akşam tok karnına ocean mummy kullanıyorum.
hamilelik_ttakibi dalyaluna35 vala abla ben çok kötüydüm işte hastaneye gittim zofer yazdı ve buda geçmezse 2,3 gün hastnede yatican dedi inşallah geçer ya çok üzülüyorum bebek içinde kendim içinde
dalyaluna35 hamilelik_ttakibi serum takviyesi veriyorlar kuzum keton olmasin diye bir arkadasim da senin gibiydi serumlarla toparladi saglikli da doğurdu korkma ama bulantina iyi gelen seyler tuket yaninda hep leblebi veya tuzlu kraker taşı az az sık sık ye yağlı baharatlı seyler yeme onlar daha da dokunuyor hamur isi de oyle
hamilelik_ttakibi dalyaluna35 vala abla doğrudur oruç bile tutamıyorum ağzıma aldığım ne varsa gidiyor içimden vala napicam bilmiyorum artık yemek yemekten korkuyorum
handekarahan Mrh16 İlk üç ay bende sadece folikasit ve çoklu vitamin kullandım ama sonra folikasit kesti çoklu vitamin demir ve D vitamini verdi 6.ayıma girdim bunlara ek magnezyum ve balık yağı ekledik. Maalesef bitmiyor çok sıkıldım ilaç içmekten🥲
Mrh16 handekarahan ay bnde dün aile hekimine kan vermiştim. Bugün sonuç aldım demir B12 kan ne varsa düşmüş yine başladık ilaç içmeye tam bulantılarım geçti iyim derken decavit sizde bulantı yapiyomu yaa ben onu içtiğim dönemlerde olduğu için ona baglamistim.bulantilarimi ama
handekarahan yinemihilal ay gerçekten ya 🥲kolay kolay baş ağrısına bile ilaç içmezdim ben normalde şimdi günde 5 tane şey kullanıyorum🤦🏻♀️
handekarahan hulyalarda Elime ulaştı şimdi Marincor special Omega-3 1000mg (tavsiye değildir) doktoruna danış yine de