Perim2 Kızlar reglim üç dört gün gecikti üç gün önce pembe bir nokta kadar peçeteyle kan gördüm durdu bugünse yine peçetye gelen hafif lekenmeler var testini Arıyrm bakar msnz
demirrleydi_ Perim2 kuruma çizgisi gibi görünmüyor gebelik var gibi lekelenmen varsa doktora görün mutlaka ama yerleşme kanaması da olabilir
Perim2 amphitrittee ay İnşaşalh ya ağustosta bebeğimi kaybettim 🥹çok isterim ama reglim üç gün geçti sizce varsa daha belirgin olması gerekmez mi
amphitrittee Perim2 beta değerine göre gider yenidir geç döllenmiştir bu twst silik cıkarmaz cunku kuruma cizgisi dahi yapmaz. Sizi anlıyorum 2024 temmuz da kaybım oldu 2025 eylülde hamile kaldım şuan 7 aylıgız inanın ilk zamanlar bende siz gibiydim
Mzgnn0234 Kızlar bana da bakar mısınız bu ayi ovulasyon ile takip ettim 26 Şubat 28 aradı pik idi o dönem yakı da kullandım. Aşırı kasık ağrısından acaba yine yumurtlama mı oluyor diye ovuslasyon yaptım şimdi atacam
monij Mzgnn0234 bende adetimi bekliyorum gelsin bitsin bende başlıycam ovulasyon testlerine nasıl kullanılır ben ilkez kulanıcam
Perim2 dilaraervaduru ilk dönmelerde mi oldu lekenme ben regl sandım fakat iki gündür sökül edi yanlızca peçetye geliyor
dilaraervaduru Perim2 evet yerleşme oluşurken oluyor kahverengimsi ve sildikçe gelen benim iki hamileliğimdede bu şekilde 9 haftaya kadar sürdü