gizemdegirmenci Selammm🌸 ben 3 hafta 5 günlük hamileyim, dün yerleşme kanamam da oldu (kahverengi lekelenme gibi akıntı). Arada da saniyelik regl ağrısı gibi kasılmalar yaşıyorum, başka ağrım vs yok. Siz de buna benzer şeyler yaşadınız mı?
Superisibeyza gizemdegirmenci benim ilk 3 ayım ciddi kasık ağrıları ile geçti hastaneye cok kostum canım herkesin farklı etrafımda diğer gebeler böyle değildi
Sezei gizemdegirmenci ben öğrendiğimde yaklaşık 1 hafta 10 gün aralıksız yaşadım bu durumu sürekli kasık ağrısı adet olucak hissi vardı ama bu ara hafifledi çok şükür arada bir geliyor o ağrı ama hala korkuyorum her an adet olucam gibi hissediyorum kan gelicek sanıyorum çok şükür sıkıntımız yok şimdilik 7 haftalık olduk bugün 5.haftaya kadar sürdü
parla94 bende hiçbir belirti yoktu göğüs hassasiyeti dışında. son 3 günde 2 kez tansiyonum düştü gemini normal diyor: Hamileliğin erken döneminde vücudundaki damarlar, artan kan hacmine uyum sağlamak için genişler. Bu da tansiyonun hafifçe düşmesine neden olur dedi. sade sodaya biraz tuz atıp içiyorum iyi geliyor. birkaç gün de karın içimde ağrı oldu önce böbrek ağrısı sandım ama sanırım gazdan. sindirim yavaşlıyormuş. ama hamile olduğumu bilmesem hiçbiri önemseyeceğim şeyler olmazdı hafif durumlar.