gamze6606 2025 sonrası doğan çocuklar için doğum yardımı alanlar başvuru onaylandıktan sonra ne yaptınız acaba? Başvuru yaptım onaylanmış ama bundan sonraki süreç nasıl işliyor? Halkbanka gidip hesap mı açtırmamız lazım bilen birileri yazabilir mi ?
gunes866_ gamze6606 ben doğumdan sonra başvuru yaptım. 2026 doğumlu. Sonra ilk evim ailemi indirip çocukları kaydettim. Bu arada kimlik çıkması sart TC istiyor kayıtta. Bi sonraki ay yatıyor. Mesela ben pcaktuyaptı kaydı şuan subat yatmış. Her ay sonu 26 snda hayvan dedi bana memur. Sonra bankaya gitcem orda kart vercekler. Uygulamadan bakıp yattı ibaresini görünce çekmeye gitcem
tahamommy gamze6606 ilk çocuksa zaten tek seferlik alıyosunuz, uygulamadan kontrol etmiştim onaylandı dedikten 1 ay sonra yattı nerdeyse halk bankasına gidip çekebilirsiniz, eylülde doğum yaptım ekimin başında başvuru yaptım kasım sonu aldım ben
Havin49_ gamze6606 Halkbank’a gidiyorsun kart veriyorlar Halkbank atm sinden. Paranı çekiyorsun ama bir çocuksa direk 5 bin verir kart çıkmaz tek sefer için
Alya05 gamze6606 onaylandı ben bankaya gidip hesap açtım şifremi değiştirdim o günün akşamı saat 6 da hesabıma para yattı
gamze6606 gunes866_ bende doğum yaptım, kimlik çıkardık başvuru da yaptım onaylandı. Banka kartını yattıktan sonra mı çıkaracaksınız? Ve Halkbank’a mı yatıyor?
gunes866_ gamze6606 evet ben yatmadan gittim bankaya. Bana yatınca gelcek siniz burdan biz vercez kartı dedi halk bankasına gidiyorsun
gunes866_ irmairma beklemen lazım subattamı başvuru yaptın eğer öyleyse 26 marttan sonra cekebilirsin
meltemerennn Bende e devletten başvuru yaptım başvuru onaylandı diyor gerisi yok ne yapılıyor bilmiyorum
gunes866_ irmairma sms geliyor. Uygulamada da çocuğu kaydet üstünü tıkla ödeme secebkleri yazıyor üstte onu tıkla orda ne kadar yattı gözukuyor
tahamommy gamze6606 o zaman her ay 1500 alıcaksınız yine yatınca halkbankasına gidince veriyorlar kart uygulamadan takip edince yattığı yazıyor
gamze6606 tahamommy Teşekkür ederim, peki kartı almak için paranın yatmasını beklememize gerek var mı, yoksa şimdi gidip alabilir miyim kartı?
gamze6606 Havin49_ teşekkür ederim, 2. çocuğum Ödeme yapılmadan önce banka kartını almaya gidebiliyor muyuz yoksa ilk ödemenin yapılmasını mi beklememiz gerekiyor bir bilginiz var mı acaba?