Purpura26 Dün başka bir marka yaptım hiçbir şey çıkmamıştı bu 5 dakika içinde çıktı yumurtlama günlerimi değerlendirmiştik. Ama rengi grimsi sanki çizginin
Esma006 Purpura26 gri ise sanmiyorum canım bu test yalancı pozitif yaymaya başladı pembe olması lazım soluk bile olsa inşallah vardır gecikme bekle derim
Purpura26 Esma006 Ya evet bende internetten okudum çok fazla yalancı pozitif çıkarmış. Ama hemen de çıkınca olabilir mi dedim
Purpura26 dy25 5 dakika içinde çıktı aslında kuruma değil bence ama yalancı pozitif veriyor olabilir bir an sevinmiştim
Suyusevmeyensusamuru Purpura26 bende yalancı pozitif çıkardı bi çok kişide de bu sorun olmuştu bence başka test deneyin
rona26 Purpura26 bende yaptım pembemsi silik çıktı ama ertesi günü regl oldum yalancı pozitif çıkarıyor eczacıyacada sordum yok sorun olmaz en güvenilir dedi bide utanmadan
Purpura26 bebegimle_ben aylinn23 Yok maalesef çıkmadı miratech diye bir marka almış diğer marka nasıl okadar net çıkardı ya hayal kırıklığı resmen
aylinn23 Bende bu markayla öğrendim aynı böyle çok silikti çünkü nerdeyse daha bir haftalikken öğrenmiştim🥲