Hafizenur Aysedgrlikrkmz bilemiyorum canım benim değerimle benzemiyor o farklı bişeyde olabilir belki
Aysedgrlikrkmz Hafizenur aman bende pek anlamadım doktor da sağlık ocağındaki ebe de sorun yok iyi dedi 🥰
Semuss Aysedgrlikrkmz sağlıklı olsun da fark etmez ilk bebeğimiz bide . Bizde eşim kız ben erkek istiyoruz bakalım 😍
DuyguDuman Aysedgrlikrkmz 4 ayda 5 kilo ama acayip bişey, fazladan yemem yok ama şiştim yani zaten karnımda 6 aylık gibi
Aysedgrlikrkmz DuyguDuman aaa iyi almışsın biraz dikkatli olmalıyız hepimiz için geçerli tabi sonunu nasıl getiririz sonra 🙄🤦🏻♀️
Deniziimmm Aysedgrlikrkmz bizde erkek olursa tam kesin değil ama Aras diye düşündük Aslında Bulut istiyorum oğlumun bebekken sevdiği erkek bir bebeği vardı ismi bulut koymuştu 😊 babamız pek sıcak bakmadı bakalım erkek olduğu kesin olursa ikna edicez inşallah 🙏😊
Scb Aysedgrlikrkmz 14+4 'ten selam sırt ve bel ağrısı var bi haftadır iştah yine yok ikili testi yaptırdım cok şükür sorun yok dr erkeğe benzetti 💙🤗 sen nasilsin sen yaptırdın mi ikiliyi
Aysedgrlikrkmz Scb yaptırdım çok şükür bi sorunumuz yok🥰 bi çıkıntı var ama net bşy diyemem dedi daha erken dedi 🙄 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaallah 🙏🏼🥰 baş ağrısı var iştahım yeni yeni düzeldi benim de ama hala mide bulantım var tiksinmem filan var 😬
Deniziimmm Benim oğlumda öyle okuldan gelip sen yapma anne ben yaparım diyip makinaya bulaşık atıyor evi toparlayıp ödü kopuyor biyeri dağıtıcam diye halbuki çok düzenli ve temiz bir çocuk maşallah oğluşum 😊
Scb Hafizenur benim pappa değeri 536.90 hcg 47500.0 nt 1.1 risk değerleri down 250.1 trizomi 300.1 şemasıda böyle canim
Scb Aysedgrlikrkmz ben hala salcali yemek yiyemiyom 😐 erkeğe benzetmiş ozaman hayırlısı inşallah canim 😊
elifvefa Aysedgrlikrkmz 14+3 çok şükür. İkili tarama yaptırmadım. Üçlü de yaptırmayı düşünüyorum. Baş ağrısı çok oluyor bende de. Yürüyüş yapamıyorum hava çok soğuk ve oturduğum yer müsait değil maalesef. Köydeyim 😊 cinsiyetimiz de erkek 😍
Hafizenur Scb bana raporda düşük ama orta tisk grubundasın dedi bakalım artık ayrıntılıya girince daha belli oluyomuş umarım sağlıklı bebeklerimiz olur 🙏🏻
Scb Hafizenur Amin inşallah🙏 bende ayrintiliyi merakla bekliyorum hayırlısı bakalim zaten kesin değil ki bu testler 😊
Yasminzuyka 15+3 deyim hala bulanti kusmam devam ediyor. Bir de bugun karnim agriyo ishal gibi surekli bi seyler minik minik patliyo icimde sanki gaz var icimde anlayamadim.