Deletedmom197 Mihribanalp nst de sancım da Yok normalde de sancım Yok hiç doğuracakmışım gibi bi hissiyatım da Yok 😂😂😂
Mucizemduru Mihribanalp son 16 gün heycanla bekliyoruz tabi supriz yapmazsa prenses sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımiza kızlar 🙏😍
Ayseymen gizemiboergn hayırlısı olsun kuzum bir seste kurtarsın rabbim hepimizi saglikla gelsin xoxuklarimiz insallah
Habibe08 Mihribanalp sizdemi 37+1 desiniz bugun benimde oyle yarin cati kontrolum var bakalim ne dicek doktor insallah biran once dogar☺️
Mihribanalp Habibe08 bende 37+2 deyim bugun cuma günü çatı muayenem var benim de karnınız iyice indi mi asağı ya acaba 😊
Habibe08 Mihribanalp asagi iyice indi karnim bugunde cati muanem vardi ama acilma cikmadi henuz kontrollerimde 3 gunde bire indi
HaticeElmas Mihribanalp günde 2 defa göğüs uçlarımi sıkmami söyledi sancılarmn oluşması içn tetiklediğini söyledi
Tugba2626 Benimde son 11 tık yok . Kanalda değil ama pozisyonu düzgün . Çok hafif sertleşme varmış o ne demek yani hafif kasılma mı var demek anlamadım neyse gayet iyiyim hatta oturduğum yerde şekerleme yapıp tv ye bakıyorum
Vandb Son 20 benimde dun nstde sanci cikti ama duzenli degildi.Bas asagi durumda ama kanalda yada degil diye bisey demedi doktor normal dusunuyoruz dedik oyle kaldi