surpriz_anne Arkadaşlar ilk hamileliği olanlar kaçıncı haftada karnınız büyüdü belli olacak şekilde? 🤰
fatmaa51 surpriz_anne ben bebeği hissetmiyorum hiç 20haftalık gebeyim ilk gebeliğim ama karnım hemen büyüdü sertleşti yani 16.haftada başlamjsti büyümeye şuan da baya belirgin
aselimdurum surpriz_anne ilk kızımda 18den sonra dışardan belli olmaya başladı şuanda da 16 haftalık hamileyim buda kız ve halen dışardan belli olmuyor karın harici popom büyüyor 😅
surpriz_anne melismersin bir sabah uyanınca karnımızı çıkmış mı görüyoruz nasıl oluyor acaba çok merak ediyorum sabırsızım çıkmasını bekliyorum 10. Haftadayım :))
hd_d surpriz_anne Gaz şişkinlik Rahim büyümesi Vs vs Hormonal şişkinliktir daha belli olmasına imkan yok canım
melismersin surpriz_anne sabah işe giderken 2 gün önce olan pantalonumu 2 gün sonra sabah giyemediği görüyorum hahaha 🫣 geçen hafta giydiğim pijamamın göbeği sıktığı için şuan giyemiyorum 🫣
miraymehmet Ben tüp bebekler hamileyim şu anda 3 aylık ama iğnelerden ve aldığım hormonlardan sebep karnım bayağı belirgin çıkmış durumda
buse76 surpriz_anne 20 de hafif çıktı Gine belli değildi 22+4 deyiz belli oluyor artık iki haftada ne olduysa sizinli şuan gaz şişkinliği olabilir o haftalarda bende de olmuştu ama işk gebelikte 20 den sonra çıkıyor hele bide iç karnın geniş ise daha geç çıkıyor
Mihrasina_ surpriz_anne valla benimki 30. Haftaya kadar pek belli değildi 30 dan sonra birden çıkmaya başladı