busrazeyd Bugun doktor kontrolüm vardı 38 haftalik hamileyim cati muayenesi yapıldı 2 3 santim açıklık var rahim yumusamiş dedi doktor ama nst de sanci gözükmüyor tahmini doğum ne zaman başlar bu durumu yaşayan arkadaslar varmi
Fatmanur_0416 busrazeyd bende 37+1 sancı da var açılma da 1 cmdi dün bende bekliyorum ne zaman olacak diye
busrazeyd Fatmanur_0416 şuan benim lekelenmem oluyor ama bu sefer yoğun gibi cati muayenesinde baya belim ve kasıklarımda sanci oldu ondan dolayı mi boyle yoğun olması ped taktım şuan takip ediyorum 😶
Fatmanur_0416 busrazeyd acile gitmeyi düşündün mü lekelenme mi çok yoğun ped kullanıyorsun 🙄 benim de ağrılarım çok arttı artık yürüyemiyorum sanırım bende gece gidicem en azından açıklık ilerledi mi bebeğim nasıl onu öğrenip dönerim açıklık 3 4 cm olmuşsa zaten hayatta yollamazlar
busrazeyd Fatmanur_0416 takip etmek için ped taktim ama lekelenme yoğun geliyor biraz normalde geçen hafta cok az gelmişti ceviz büyüklüğünde bugun daha fazla oldu
busrazeyd Fatmanur_0416 nst de sancim yoktu sadece açıklık var suyun gelirse,lekelenmen adet kanamasina benzerse bide bebegin hareketinde azalma olursa gel dedi doktor