rosamomy Ben anneye göre tahminde bulunabiliyorum. Biraz agresif, eril bir yapınız varsa erkek; naif kibar kırılgan bir yapınız varsa kız çocuk olur bence🥰 çevremdeki herkesi bu şekilde doğru bildim
Elisa0110 sndyy_4343 yaa çok çok üzüldüm canım benim bu durum da ne denir bilmiyorum 🥺😢 başın sağ olsun 🥺🥺
havvaheybeci sndyy_4343 Canım benim, güzel anne.. Açtığın yazıları şimdi gördüm çok üzüldüm. Rabbim sabırlar versin. Rabbim kucağına güzel evlatlar almayı nasip etsin inşallah. Cennette iki güzel meleğin var ne mutlu sana. Umarım en kısa zamanda sağlıkla tekrar bu mutluluğu yaşarsın🌺
sndyy_4343 Elisa0110 allah razı olsun keşke bu şekilde haber vermeseydim burda heyecanla mutlulukla size haber uçurmayı çok isterdim ama bana geriye kalan sadece acım nasıl anlatılır bilmiyorum ama ciğerim alev alev sanki yanıyor 💔
sndyy_4343 havvaheybeci amin allah razı olsun Rabbim kümseye yaşatmasın 3 ay nasıl geçti bilmiyorum sabırsızlık heyecan mutluluk zar zor 3 ayı tamamladım ama nasip olmadı sonu hüzün acı oldu Rabbime çok şükür allah daha beterini yaşatmasın elden bişi gelmiyor 💔