kisbebisi 33 haftalik dogdu o yüzden bugüne kadar cok sakındık yavaş yavaş çıkmaya başlayalim diyoruz ama aksam da kalabalik olacak akrabalar falan,sizce sorun olur mu? Bugün aşı oldu bir de
Bumah kisbebisi 2. Ay aşısında ben gitmiştim bi sorun yaşamadım bi cesaret gidin eğer ki rahat edemezsen erken dönersiniz bebeğide çok verme kimseye
LadyX kisbebisi bence gitmeyin kalabalık olacakmış salgın var her türlü hastalık var kaldı ki yeni aşı olmuş dinlenmesi lazım huzursuzlanabilir, ateşi çıkabilir. Sorman hata
rabiaerdemm kisbebisi yavaş yavaş çıkın ama bi anda da o kadar kalabalığa sokmayın bence daha az insan olduğu yere gitmek mantıklı
kisbebisi Bumah yok yok allahtan esimkn akrabalari bilinçli öyle şapur şupur sevmezler de yine de korktum, dedigin mantikli ama canım benim huysuzlanirsa erken dönerim
3oglanannnesi kisbebisi tabiki prematüre 2 aylık dşyor ama 33 haftalık doğmuş kronolojik 2 aylık sa düzeltilmiş yaşı 1 aylıktan küçük olır daha
kisbebisi rabiaerdemm aslinda daha once bebek gormeye gelenler oldu insanalrla ilk temasi degil ama insanın gozu korkuyir ya sanirim son anda karar vericem huysuzluk durumuna gore
kisbebisi Siyah2418 ya gitmek icin cok hevesli degilim ama bi yandan da cok sakinmak iyi degil gibi hissediyorum
Siyah2418 kisbebisi bebeğiniz 33 haftalık doğmuş daha kırkınız yeni çıkmış sakınmanız gereken zamanlar siz bilirsiniz kalabalıgın içine bebeğinizi sokup sonra yarın çocuğumu ellediler öptüler çocuğum hastaaa oldu vs demeyin 3. Gebeligim şuan deneyimim var diye konuşuyorum
melegim91 kisbebisi Bence imkanınız varsa gitmeyin çünkü tam hastalık havaları ve tüm ilgi minikte olacak öpmezler ama yanına gelip illa agucuk gugucuk yaparlar.Onlarda hastalık emaresi olmasa bile mikrobu taşıyor olabilirler bebeğiniz hem erken doğmuş risk grubunda rsv virüsü çok yaygın bu mevsimlerde
3oglanannnesi kisbebisi valla aşırı hastalık var şuan herkes öksürüyor karar senin ama prematüre ler çok çabuk kapıyor nisana kadar sabret bence nisandan sonra havalar düzelir hastalık azalır daha rahat gezersin
Alya05 kisbebisi Gitsende bebeğini ayrı odada yatır kimse odaya gitmesin ortamda fazla durmazsa bişi olmaz Allah’ın izniyle