pembeayakkabilikiz Niless45 Eflin i çok begenıyorum ama bakalım olmadı kâğıda yazıp kızıma cektorecegım bı kaç güne
Sevimlimom pembeayakkabilikiz insallah benim de kızım olacak bende miray düşünüyorum çok hoş bir isim
pembeayakkabilikiz Sevimlimom evet Miray ismi çok güzel diğer kızımın ısmınede uyuyor daha farklı bulamazsam eğer Miray olacak bizimde
busrabaskal pembeayakkabilikiz kızımın ismi Mihrişah o kadar güzel tepkiler alıyorum ki gönlüne göre isim olsun inşallah
pembeayakkabilikiz busrabaskal ilk kızım Mihra birbirine benzer bı isim ama mihrisah çok güzel isim biliyorum 🌸
busrabaskal pembeayakkabilikiz 2. Kız olursa babasıda mihre istiyor.Aslında ilkinde istemişti ama benim ısrarım mihrişah oldu hayırlısı kıza isim bulmak kolay erkeğe zor
nesli1453 pembeayakkabilikiz ben de parla ✨koymayı düşünüyorum ömrü boyunca ışık saçsın etrafına 🙏bir yıldız gibi parlasın heryerde diye 🫠🌸isimlerin bi enerjisi oldugunu düşünüyorum💕parla ışın ışıl gibi enerjisi yüksek isimler tercih edebilirsiniz🧿💕
pembeayakkabilikiz nesli1453 parla isminide ısterim gerçekten ama babaya begendıremıyorum hepsını sundum ısımlerin ☹️ kızım ısımsız doğacak dıye çok korkuyorum 😃
baby2026_ Benim de ilk kızımın adı Nehir ikinciye karar veremiyoruz 🤣 sizce Nehire uyumlu ne olabilir?