[silindi] denizcobann bu doktorun google yorumları kötü. Google veya google haritalara girin doktorun ismini yazın yorumları okuyun kızlar…
Syd53 denizcobann merhaba fiyatı görüştünüz mü acaba biz çok yolun başında olduğumuz için fiyat sormaya utanmıştım 😃
momygizz denizcobann 3 hafta sonra🤗 nst de olcak bu sefer muhtemelen 32 haftalık oluyorum ama orda nst odası var mı yoksa hastaneye mi yönlendiriyor onu bilmiyorum
momygizz denizcobann ayy bide bi posunuzu gördüm kavacık medistate 110 bin demişsiniz o kadar oldu mu ya ben şükran hoca ile hiç konuşmadım
sarilale123 denizcobann momygizz sekreterlerin arkasında küçük bir oda var orada nst çekiliyor, hemde ücret ödenmiyor diye hatırlıyorum. Hiç ekstra ödemedim ilk gebeliğimde
denizcobann momygizz maalesef doktor değiştirdim bu fiyat yüzünden doktor dışardan geldiği için kendine çok ücret istedi bende şükran hocaya geçtim umarım memnun kalırım pazartesi ilk muanem🥹
momygizz denizcobann ben şükran hoca 110bin sandım aklım çıktı 🤣 kalırsınız relax bir doktor aklınızda ki herşeyi sorun bazen çok yoğun oluyor randevular aksıyor çünkü gün içinde sabahtan öğle 2.30 a kadar muayenede sonra doğuma gidiyor
denizcobann momygizz emin ol doğum ücreti yarı yarıya düşecektir 110 olması mümkün değil genel bant 60 80 arası çünkü çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için😍😍
sarilale123 [silindi] kendisine hiç gitmediğiniz sohbet etmediğiniz çok belli. 5 sene oldu şükran hn tanıyalı. İlk oğlumu onun sayesinde sağlıklı kucağıma aldım. Abla gibi samimi yaklaşan biri. Şimdi yine onunla devam ediyorum çok şükür