Hazeel Kızlar merhaba genel olarak bu benm üçüncü sezeryanım olacak ilk bebeğimi ölü doğum yapmıştım o yüzden ikinci ve üçüncü de sezeryan. Devlet hastanesine gidiyorum ve maalesef aynı doktoru bulmak çok zor sürekli farklı doktora görünmek zorunda kaldım üç hafta önce gittiğim doktor bana 5 Mart uygun demişti ama tam tarih almadım çünkü kendisini bulamadım dün gittiğim doktorsa neden gün verilmediğini sordu şuanda tam 38 haftadayım günlerine baktı ya 13 Mart ya da yarın alabilirim dedi düşündü bebeği strese koymaya gerek yok iri bir bebek kilosu 3800 yarın alalım deyince ne yapacağımı bilemedim çıktım şuan boşluktayım ne yapayım ne edeyim bilmiyorum çok korkuyorum ilk bebeğimde fizikselden çok ruhen bitik haldeydim kaybetmenin acısından hatırlamıyorum ama ikinci bebeğimde sonda- karna bastırma - ve ilk yürüyüş öyle korkuyorum ki şimdi nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim umarım korktuğum givi olmaz her şey su gibi akıp gider tez zamanda sağlıcakla alırım kucağıma 🥹
1cey Hazeel kötü düşünme dua et bol bol, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sondadan neden korkuyorsun ne yaşadın ki? İlk yürüyüş çok zor evet ama yürüdükçe açılacaksın, geçecek sürekli bunu düşün geçici süreç 🌸
hicrankvckk Hazeel bu bahsettklerinden bende korkuyorum ama kendini rahat bırak ben öyle yapıyorum artık yavrunu kucağına aldıgın anı düşün ona odaklar keske senin haftalarına hemencecik gelsemde alsalar cok zor geçiyor bu gebeliğim riskli ve yorucu
hasksonsuz Hazeel yarın benimde sezeryanım var 39+2 olacaz 4. Bebeğim ve bağlatmada olacak yapacagım o kadar şey varken elim kolum tutmuyor şuan sadece boş boş oturuyorum heyecan panik korku herşey üst üste yaaa
Hazeel 1cey Teşekür ederim sonda takılırken çok zorladılar maalesef bende travma oluştu evet inş geçecek inşallah 🙏
Hazeel hicrankvckk sizde tez zamanda kucağınıza sağlıcakla alırsınız bana da çok uzak haftalardı hemencecik geldi geçecekte inşallah 🙏